Day 19 – Your reflection in the mirror

8:30:00 PM 16 Comments A+ a-


30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..



Alamak daku ni bukannya camwhore yang suka bergambar sendiri depan cermin. selongkar balik semua album akhirnya jumpa yang ini..


comel tak anak buah ai. muhammad haikal! grrrr..comey!





apa yang daku nampak disebalik cermin tu..

  1. daku rasa macam perlu memperbaiki sikap daku
  2. daku rasa daku perlu memjadi seseorang yang lebih confident sebab sebelum ni daku takut nak menonjolkan diri di khalayak orang ramai
  3. daku nampak yang daku seorang yang kuat padahal sebenarnya hati daku ni halus.
  4. daku nampak yang daku ni memang cembeng *kuat menangis*
  5. daku juga nampak yang daku banyak puaskan hati orang berbanding diri sendiri.



sekian ^^


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

16 insan comel komen

Write insan comel komen
syrupmasin
AUTHOR
6/19/2011 8:47 PM delete

fuyoo..hati halus..

Reply
avatar
imnabila
AUTHOR
6/19/2011 9:18 PM delete

lme x dengar perkataan 'cembeng' heheh..

Reply
avatar
6/19/2011 10:16 PM delete

setiap perempuan mempunyai hati yang lembut dan halus..cume depends on de gurl nk showkan bende itu...apepun an, sy pun pntang nmpk cermin, muz nk snap2 la...hehehehehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/19/2011 10:27 PM delete

ezan idma;

mmg jijah kuat nagis tau..kalau tgk citer sedih kt tv confirm2 la mgalir air mata..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/19/2011 10:27 PM delete

syrupmasin;

halus n lembut gitu..kahkahkah~~

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/19/2011 10:28 PM delete

imnabila;

cembeng-kuat nagis.. bahasa jawa ke ek..org johor ckap gak bahasa ni..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/19/2011 10:28 PM delete

lady ainaa;

tu la de gurls lembut tpi tak suke show kan..tapi jijah show jw kalau tak tahan sgt..kahkahkah

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/19/2011 10:39 PM delete

haha...dalam hati ada taman...:P

Reply
avatar
Liyana Zahim
AUTHOR
6/19/2011 10:39 PM delete

Cembeng ke? Hahaha.. Oh sy adelah insan tak reti posing dpn cermin.. Dgn itu sy jeles dgn anda yg reti berposing..

Sekian jugek!
=D

Reply
avatar
ABU
AUTHOR
6/19/2011 11:42 PM delete

hati halus mcm kapas la..hahaha

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
6/19/2011 11:48 PM delete

jijah cembeng hehe

Reply
avatar
Miss A
AUTHOR
6/20/2011 12:54 AM delete

kadang2 kita kena fikir pasal diri sendiri jugak.jgn asyik nak pleasee kan hati org lain.nant hati kita jugak merana :)

Reply
avatar
apik pehe
AUTHOR
6/20/2011 2:25 AM delete

hehe..nampak macam apik yg tangkap gambar..hahaha

Reply
avatar
WuMing
AUTHOR
6/20/2011 9:22 AM delete

Memang tu Cik Azizah.. apa yang kita nampak itu tak sama dengan apa yan kita tak nampak.....

Reply
avatar
amir aizat
AUTHOR
6/20/2011 9:42 AM delete

hati tisu laah kan,hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!