Day 1- My Favourite Song

8:00:00 PM 8 Comments A+ a-


hai kalian..

kalau nak tahu tentang lagu kegemaran daku. memang banyak sangat. asalkan daku rasa ia lebih mendayu-dayu dengan liriknya meruntun jiwa nurani ni. pasti akan melelehkan air mata hingus bagai apabila diri di landa kekecewaaan.


kalian pasti tahu lagu ape yang daku suka layan dalam blog ni kan. ya. ya. cuba tengok Lirik dan Lagu Favourite sudah pasti membuktikan daku penggemar rock 90an. walaupon jiwa daku lembut ibarat sutera tetapi kekentalan daku ibarat rock 90an. eh eh ape daku mengarut ni. grrrr!


sedari dulu lagi daku suka lagu rock 90an ni. lirik nya sangat meruntun jiwa. memang kalau masa tu daku gaduh dengan encik tentera laut mula lah layan lagu ni dan berjujurai air mata. T_T


dan lagu yang selalu buat jiwa daku tersentuh adalah
  1. Kekasih ku di Menara Gading- ukays
  2. Pertama dan terakhir- rusty blade
  3. Tiada lagi aku- rusty blade
  4. Luka Seribu Rindu- Fotograf
  5. Haruskah kita berpisah- arrow


peh. semua lagu jiwang kan. ha kalian nak kata daku minah jiwang lettewwwww..muahaa ^^. mesti lah. daku hati lembut. tak salah pon layan lagu ni. semuanya ada maksud tersirat.


tapi daku tak da la sampai tak ingat langsung lagu baru kat dunia hiburan sekarang ni. cuma banyak daku layan dari rock90an lah lebih-lebih jika pergi karoke. wee~~




motif? nak tunjuk daku pandai menyanyi oke. jom karoke.. -_-


nak tahu ape daku buat, sila rujuk entri ini 

sekian ^^

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

8 insan comel komen

Write insan comel komen
MissNadh
AUTHOR
6/01/2011 8:14 PM delete

waa...layan jiwangss..lagu2 tu sume menag best pun..

eh leh jadi geng karok ni,jom2 karok..hehe

Reply
avatar
Cik Lya
AUTHOR
6/01/2011 8:53 PM delete

wah.... lagu jiwang2..
same laa kite cik jijah, kalau karok mesti lagu jiwang2...
heheehhe..
leh jd geng ni.. huk3.. :)

Reply
avatar
Ini Kisah Tia
AUTHOR
6/01/2011 10:30 PM delete

wah! daku juga melayani lagu2 seperti itu .. bagi daku , melodinya sangat besh ;)

Kan Dah Makan Penampar

Reply
avatar
6/01/2011 10:57 PM delete

jijah dah start...jijah, bende ni boleh start bile2 pun kan, kalau besok uncle start tak de hal kan?



jijah jom karok ngan uncle...he3

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/02/2011 12:42 AM delete

hehe..dah berjalan dah challenge tu yer...

anyway semua lagu yang cik jijah layan di list kat atas tu kalau saya nyanyi masa kat karaoke, tauke karaoke selalu tepuk tangan support saya suruh saya tambah lagu nyanyi lagi...

hahaha siap dia kata "lu suara ha...macam itu main dalam kaset punya lor..."....hehe

p/s: dah lama dah tak karaoke...gian pula ni...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/02/2011 3:10 AM delete

@miss nadh~ jom jom karoke..bila nak..ekeke :P


@cik lya~ kita kan geng..jiwang tu mmg layaaaann


@ini kisah tia~ yup..lagu dia sunggu meyayat hati


@uncle~ bila2 pon boleh uncle..janji sebulan..jijah sj start 1hb senang nak manage..hee


@daddyzkool~ ngee :P


@khairil~ mesti suara abg khairil macam pyanyi rock 90an kan..wah cayalah!hehe bila nak karoke lagi..hee

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/02/2011 8:28 AM delete

cik azizah...tauke tu suruh saya nyanyi lagi sebab tak ada orang datang kedai karaoke dia...kalau saya tambah lagu lagi bererti tambah $$ kat dia...entah2 kalau ikut hati dia tak bagi saya nyanyi...hahaha bukan sedap mana saya nyanyi...boleh bagi hujan turun 2 minggu berturut2...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!