Day 22 – A letter to someone who has hurt you recently

30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat.. ihsan google malas nak pikir lagi. daku bukan jenis pedenda...



30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..





ihsan google



malas nak pikir lagi.

daku bukan jenis pedendam. sakit hati buat hati merana je

cakap direct je. kan senang.

ade aku kesah?

bye....






You Might Also Like

7 insan comel komen

  1. bebanyakkn bersabar k...:)

    ReplyDelete
  2. bukn mudah nk maafkn seseorang..tapi kalau try,apa salhnya..and jugak,dendam2 pun bukannya tak ada gunanya...lagi sakit hati.=)

    ReplyDelete
  3. ▂ ▃ ▅ ▆ 100%
    ─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
    ──██─────██───██▄█▀───██▄█───
    ──██─────██───██▀█▄───██▀█───
    ─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

    ReplyDelete
  4. betul tu...tak puas hati terus terang saja kan...

    ReplyDelete
  5. 8 days to go jijah... c mon...

    ReplyDelete
  6. yes, u r strong, gurl :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!