Penangan Adindaevans memang kuat le derr

12:06:00 AM 2 Comments A+ a-


peh kalian. 
daku tak sangka betul cerita pasal adindaevans ni je dah dapat trafik tinggi.
wuhuuuuuuuu ^^



sebelum jam 12mn daku saja godek-godek encik nuffnang
mane lah tahu dapat duit terpijak lagi ke [BE ler tu] hikhikhik
tapi takde sob sob T_T 
then daku beralih arah pada analitik
peh tak sangka betul cerita pasal adik adinda ni rupanya boleh naik mendadak trafik!
sebab selalu daku punya trafik 1 jam tu ade lah paling min 1 dan paling max 30+
tu pon kalau rajin blogwalking banyak la
almaklumlah ai kan pekerja dedikasi. hikhikhik


eh bukan itu sebenarnya nak citer
bila tengok je trafik
fuhyooo macam tak caya
trafik masa daku buat entry Jangan Percaya Adindaevans....
[kelik je keluar kat new tab jangan risau ye]


klik la link tu malas nak tulis panjang sangat tajuk. ekeke :p



trafik mencecah 85uv wei.
daku tahu blog daku tak semeriah blog kalian yang uv beratus lemon
ni belog cik jijah ciput. jadi trafiknya pon ciput je. hohoho


ok tak nak cakap banyak sebab malu trafik ciput je. huuuuuu


tak suka gosip tau,
lepas ni tak nak lah buat keje ni lagi. tak baik. huhuhu T_T 
ini bukan blog petua daku dah kalau gosip-gosip
tolong nasihatkan daku ya :D


mari lah kita sama-sama memaafkan. selamat beramal ^^

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

2 insan comel komen

Write insan comel komen
Cik Azizah
AUTHOR
6/04/2011 9:27 AM delete

nelly;

hebat kan penangan dinda..sume org cari2..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!