Tuesday, May 31, 2011

30 Day's Challenge


auww cak! mulai 1 jun nanti jijah nak mulakan 30 day's Challenge. rata-rata ramai blogger dah mulakan dulu kan. tak pe tak pe. jijah take time. jadi mulai 1jun jijah nak start. sebab senang habiskan 30 hari dalam bulan jun. aci tak. aci kan. wee~~




senang hari-hari ade update dari jijah. takde lah belog terbiar tanpa kasih kasih sayang pula. ye dak. :D

berdebar pula dengan cabaran ni. hehe jom tengok apakah cabarannya..
sumber : atuk gugel


peh. peh boleh tahan juga cabaran ni. dengan harapan hari-hari boleh update tapi bukan 1 entry je kan. lebih pon takpe. wee~~



well. let's do it.. 30 day's challenge. here we go~~



20 comments:

  1. zacky~786~

    jom jom..kita buat sama2 eh..

    ReplyDelete
  2. ermm ramai blogger yg wat bnde nih tapi nnt ayu wat takut xsempat plak nak hupdate hari2, LGM dah nak dekat huhu takut lalai plak.

    ReplyDelete
  3. macam menarik cabaran ni...macam nk try tapi tak kompem lagik

    ReplyDelete
  4. izatie~ thanks dear..jom buat sama ^^

    ReplyDelete
  5. hafizah ayu~ oo yeker..sehari update 30day challenge ok dah pe..hehe

    ReplyDelete
  6. akubersamacahya~ boleh...boleh..kita buat sama2 ye..

    ReplyDelete
  7. uncle syaf~ uncle jom la buat. kita buat sama2 yer..

    ReplyDelete
  8. Selamat menyahut cabaran 30 Day's Challenge tu...tak de la nak fikir nak buat entry apa sebab siap ada guide...best juga tu...

    ReplyDelete
  9. khairil~ jom kita buat sama2..ade guide lagi tu.siap masa terupdate je..hehe

    ReplyDelete
  10. sally yatiey~ boleh jom buat!

    ReplyDelete
  11. menarik... nak join jugak.. =)
    dah ada guideline, senang jer nak ikut..

    ReplyDelete
  12. @aidah~ senang je..join la kak..jijah baru buat 1 hari..

    ReplyDelete
  13. nak buat jugak boleh ? :)

    ReplyDelete
  14. Pesal saya baru tau????
    Patot lah sume duk sibuk ber'Challenge'2....
    Ngek betul!
    =_="

    ReplyDelete
  15. nak join tengok je bolah??hahaha,,*dasar manusia pmaleh..hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!