30 Day's Challenge

7:45:00 PM 20 Comments A+ a-


auww cak! mulai 1 jun nanti jijah nak mulakan 30 day's Challenge. rata-rata ramai blogger dah mulakan dulu kan. tak pe tak pe. jijah take time. jadi mulai 1jun jijah nak start. sebab senang habiskan 30 hari dalam bulan jun. aci tak. aci kan. wee~~




senang hari-hari ade update dari jijah. takde lah belog terbiar tanpa kasih kasih sayang pula. ye dak. :D

berdebar pula dengan cabaran ni. hehe jom tengok apakah cabarannya..
sumber : atuk gugel


peh. peh boleh tahan juga cabaran ni. dengan harapan hari-hari boleh update tapi bukan 1 entry je kan. lebih pon takpe. wee~~



well. let's do it.. 30 day's challenge. here we go~~



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

20 insan comel komen

Write insan comel komen
zacky ~786~
AUTHOR
5/31/2011 7:49 PM delete

nak join... nk join ..~

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/31/2011 7:56 PM delete

zacky~786~

jom jom..kita buat sama2 eh..

Reply
avatar
Izatie
AUTHOR
5/31/2011 8:24 PM delete

Good luck babe! :)

Reply
avatar
HaFizaH aYu
AUTHOR
5/31/2011 8:37 PM delete

ermm ramai blogger yg wat bnde nih tapi nnt ayu wat takut xsempat plak nak hupdate hari2, LGM dah nak dekat huhu takut lalai plak.

Reply
avatar
5/31/2011 9:48 PM delete

macam menarik cabaran ni...macam nk try tapi tak kompem lagik

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/31/2011 11:56 PM delete

izatie~ thanks dear..jom buat sama ^^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/01/2011 12:02 AM delete

hafizah ayu~ oo yeker..sehari update 30day challenge ok dah pe..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/01/2011 12:04 AM delete

akubersamacahya~ boleh...boleh..kita buat sama2 ye..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/01/2011 12:08 AM delete

uncle syaf~ uncle jom la buat. kita buat sama2 yer..

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/01/2011 12:09 AM delete

Selamat menyahut cabaran 30 Day's Challenge tu...tak de la nak fikir nak buat entry apa sebab siap ada guide...best juga tu...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/01/2011 12:21 AM delete

khairil~ jom kita buat sama2..ade guide lagi tu.siap masa terupdate je..hehe

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
6/01/2011 5:15 PM delete

nak joinnnnn ;D
hihi ^.^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/01/2011 5:19 PM delete

sally yatiey~ boleh jom buat!

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
6/01/2011 5:25 PM delete

Okayy - okayy ^.^

Reply
avatar
Aidah
AUTHOR
6/02/2011 6:18 PM delete

menarik... nak join jugak.. =)
dah ada guideline, senang jer nak ikut..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/02/2011 6:31 PM delete

@aidah~ senang je..join la kak..jijah baru buat 1 hari..

Reply
avatar
zuhaida
AUTHOR
6/06/2011 2:50 PM delete

nak buat jugak boleh ? :)

Reply
avatar
6/09/2011 3:50 AM delete

Pesal saya baru tau????
Patot lah sume duk sibuk ber'Challenge'2....
Ngek betul!
=_="

Reply
avatar
cik bulan
AUTHOR
6/10/2011 12:05 PM delete

nak join tengok je bolah??hahaha,,*dasar manusia pmaleh..hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!