Thursday, May 19, 2011

BE Baru Celcom iPhone 4 Thank En Nuffnang




Alhamdulilah..

setelah beberapa minggu Semua BE jijah dah Metered kini jijah mampu tersenyum kembali apabila Celcom iPhone 4 Phase II LR sudi menjelmakan diri menjadi Buffered Earning yang ke-8. Alhamdulilah baru lah nampak rezeki bulan 5.

walaupon trafik kejap naik kejap turun lebih-lebih lagi turun masa tiga hari jijah syif malam hari tu tapi bukan penghalang untuk en nuffnang kesayangan menghadiahkan BE baru.




Alhamdulilah BE iPhone baru nak menaik di bahagian LR seperti gambar di atas. kat mane kalian nak jumpa iklan ni mestilah di bahagian Post Entry kita tu. hehehe

iklan BE iPhone seperti rajah di bawah ni. muahaha ^^





Nampaknya Celcom iPhone menawarkan pakej bulanan yang menarik dengan harga serendah RM98. kalian boleh jenguk www.celcom.my.


ingat di hati memang nak beli nset sebiji. bila iPhone ni muncul tergerak pulak nak beli. tengok ramai doktor kat wad pakai iPhone main game. macam best je. tapi hati jijah berkenan kat Nokia C6 macamaner tu. ekekee ~~~


p/s baru balik baca yasin ^^


15 comments:

  1. bagi pendapat saya..i-phone ni memang canggih tapi hset ni susah nak join dgn lain2 hset..contoh nak bluetooth pun kena sama dgn iphone juga..lagi2 nak kena jailbreak dia punya software baru boleh...huh..mcm-mcm... saya pilih nokia sebab dia friendly user...

    ReplyDelete
  2. wah, banyak kali BE ek? Tahniah.. kite tak pernah dapat BE.

    Tak pe la, tak kisah sgt pun, blog pun bukan apa2 lagi, lagi mahu BE? berangan je la.. Ahaha~

    ReplyDelete
  3. ila pun dapat BE tau...alhamdulillah..

    happy ja kan..hehe...

    ReplyDelete
  4. wah suke lah jijah tu....uncle dah lame tak bernuffnang.. tak publish pun..nk start balik lah macam ni...he3



    p/s: jijah, uncle bucuk time jijah terbau kentut uncle je...time lain wangi...ha3

    ReplyDelete
  5. @khairil
    oh yeker...nampaknya pilihan jijah nak nokia C6 berpatutan lah..hehee

    ReplyDelete
  6. @sha

    tu rezeki je syg...trafik pon tak tinggi mane...

    ReplyDelete
  7. @honneybunny~

    setelah BE lama jadi metered.. ni lah baru dapat..mmg happy yunk ^^

    ReplyDelete
  8. @Uncle syaf~

    ceh...uncle busuk jugak sebab tak mandi...bahaha

    jom2 mulakan balik kempen nuffnang..wee~

    ReplyDelete
  9. ha3...mane ade, x bucuk pun..ha wangi sentiase...poyo kan..ha3


    tq view vlog uncle...muahhh


    orite tak video tu?? he3

    ReplyDelete
  10. ha3..mase bile lak uncle jadi deeja da..ha3, Ibrahim say hye... die pesan suruh tapau nasi lemak..die nak makan

    ReplyDelete
  11. Tahniah...
    Bila la nk dpt BE ni... :|

    ReplyDelete
  12. @uncle syaf~ kahakahak..ibbrahim boleh makan nasi lemak..cayalah..


    @trigYy~ mekasih ^^

    @padlie~ mekasih ^^ InsyaAllah xlama lagi tu..jijah setahun lebih ni first time dpt BE..hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!