BE Baru Celcom iPhone 4 Thank En Nuffnang

11:30:00 PM 15 Comments A+ a-




Alhamdulilah..

setelah beberapa minggu Semua BE jijah dah Metered kini jijah mampu tersenyum kembali apabila Celcom iPhone 4 Phase II LR sudi menjelmakan diri menjadi Buffered Earning yang ke-8. Alhamdulilah baru lah nampak rezeki bulan 5.

walaupon trafik kejap naik kejap turun lebih-lebih lagi turun masa tiga hari jijah syif malam hari tu tapi bukan penghalang untuk en nuffnang kesayangan menghadiahkan BE baru.




Alhamdulilah BE iPhone baru nak menaik di bahagian LR seperti gambar di atas. kat mane kalian nak jumpa iklan ni mestilah di bahagian Post Entry kita tu. hehehe

iklan BE iPhone seperti rajah di bawah ni. muahaha ^^





Nampaknya Celcom iPhone menawarkan pakej bulanan yang menarik dengan harga serendah RM98. kalian boleh jenguk www.celcom.my.


ingat di hati memang nak beli nset sebiji. bila iPhone ni muncul tergerak pulak nak beli. tengok ramai doktor kat wad pakai iPhone main game. macam best je. tapi hati jijah berkenan kat Nokia C6 macamaner tu. ekekee ~~~


p/s baru balik baca yasin ^^


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

15 insan comel komen

Write insan comel komen
Khairil
AUTHOR
5/19/2011 9:51 PM delete

bagi pendapat saya..i-phone ni memang canggih tapi hset ni susah nak join dgn lain2 hset..contoh nak bluetooth pun kena sama dgn iphone juga..lagi2 nak kena jailbreak dia punya software baru boleh...huh..mcm-mcm... saya pilih nokia sebab dia friendly user...

Reply
avatar
sha
AUTHOR
5/19/2011 10:22 PM delete

wah, banyak kali BE ek? Tahniah.. kite tak pernah dapat BE.

Tak pe la, tak kisah sgt pun, blog pun bukan apa2 lagi, lagi mahu BE? berangan je la.. Ahaha~

Reply
avatar
HonEyBuNNy
AUTHOR
5/19/2011 11:50 PM delete

ila pun dapat BE tau...alhamdulillah..

happy ja kan..hehe...

Reply
avatar
5/20/2011 12:51 AM delete

wah suke lah jijah tu....uncle dah lame tak bernuffnang.. tak publish pun..nk start balik lah macam ni...he3



p/s: jijah, uncle bucuk time jijah terbau kentut uncle je...time lain wangi...ha3

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/20/2011 1:04 AM delete

@khairil
oh yeker...nampaknya pilihan jijah nak nokia C6 berpatutan lah..hehee

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/20/2011 1:04 AM delete

@sha

tu rezeki je syg...trafik pon tak tinggi mane...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/20/2011 1:05 AM delete

@blogberry Emry

tenQ..tenQ

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/20/2011 1:06 AM delete

@honneybunny~

setelah BE lama jadi metered.. ni lah baru dapat..mmg happy yunk ^^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/20/2011 1:06 AM delete

@Uncle syaf~

ceh...uncle busuk jugak sebab tak mandi...bahaha

jom2 mulakan balik kempen nuffnang..wee~

Reply
avatar
5/20/2011 1:42 AM delete

ha3...mane ade, x bucuk pun..ha wangi sentiase...poyo kan..ha3


tq view vlog uncle...muahhh


orite tak video tu?? he3

Reply
avatar
5/20/2011 1:53 AM delete

ha3..mase bile lak uncle jadi deeja da..ha3, Ibrahim say hye... die pesan suruh tapau nasi lemak..die nak makan

Reply
avatar
TrigYy
AUTHOR
5/20/2011 1:58 PM delete

thniah2x...

rgds: TRIGYY

Reply
avatar
padlie
AUTHOR
5/20/2011 3:52 PM delete

Tahniah...
Bila la nk dpt BE ni... :|

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/21/2011 12:21 AM delete

@uncle syaf~ kahakahak..ibbrahim boleh makan nasi lemak..cayalah..


@trigYy~ mekasih ^^

@padlie~ mekasih ^^ InsyaAllah xlama lagi tu..jijah setahun lebih ni first time dpt BE..hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!