Daku Mengabaikan Mereka ni..

12:00:00 PM 2 Comments A+ a-

kalian....


Selemah-lemah manusia ialah orang yang tidak boleh mencari sahabat..

orang yang lebih lemah dari itu ialah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari...

sejujurnya daku cakap...sejak aktif dengan bidang berblog ni..masa daku banyak di habiskan dengan blog dan bersembang dengan ahli Group Diari Sahabat Blogger..dunia blog semakin bertambah kenalan tetapi rakan di facebook tak pernah daku lupakan..cuma aktiviti chit chat dengan mereka ni agak kurang berbanding di blog...kesiannya mereka ni...sungguh daku sangat merindui mereka ni..



Manis senyuman tanda gembira,
dari sahabat yg istimewa,
kenangan di Politeknik masih terasa,
bagai semalam kita bersama....




wuaaaa :( sangat merindui kenangan di Politeknik dulu selepas tamat SPM...kenangan 5 tahun yang lalu masih segar di ingatan...

harini ade juga peluang untuk daku berbalas komen dengan mereka ni..secara tak langsung dapat jugak mengetahui aktiviti terbaru dorang..kalau tak...cik jijah di katakan sombong...huhuhu 




terima kasih wahai sahabat.. ni lah dedikasi untuk mu...




Sahabat...

ingatlah kita pernah bersama,
walau seketika,
kenangan kekal selamanya....



P/s : rindunya zaman muda-muda dulu-dulu..semuanya terpahat dalam kotak ingatan ni

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

2 insan comel komen

Write insan comel komen
ardinihumaira
AUTHOR
4/12/2011 3:30 PM delete

untuk dni ado tak hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/12/2011 5:04 PM delete

ardinihumaira hehehe ala...akak dni, jijah tak abaikan pon...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!