Thursday, April 21, 2011

Cik Azizah's Blog berwajah baru!!

hai kalian....

10 jam yang lepas hingga sekarang takde entry dari daku.. ingat di hati daku mahu berhenti berblogging jer fedup sesangat-sangat dengan dunia blog yang bermacam ragam. kini daku merajuk dengan Cik Azizah's Blog. entah meroyan ape tah tiba-tiba je ruang kosong terlalu banyak kat bawah sekali. i fedup tahap maksima u!! grrrrrrrr!!

Alhamdulilah.


cerita dari hati

kefedupan daku di balas juga dengan seorang yayunk ku yang baik hati tahap maksima..weeee ^^ tepukan gemuruh buat Ecadwinkyasha.blogspot.com kerana telah berani menodai blog i!! u play-play ha?? ooh...tengok blog daku!! habis di lanyak nya....kuikuikui
silalah jenguk entry beliau yang telah menodai blog i dalam entry INI!!

ape kata kalian tentang blog daku? cantik bukan....itulah penangan si yayunk yang telah menodai kesucian blog i tau! sungguh berani....hahaha actually daku yang suruh eca buat blog ini macam blog sendiri. daku tak kesah pon bagi email+pasword kerana beliau ikhlas nak menolongnya disebabkan blog daku ada masalah teknikal masih dalam construction sejak semalam lagi.

Syukur

hasil bantuan dari ecawinkyasha.blogspot.com maka terhasil blog daku yang baru ni. sangat cantik simple dan teratur di buatnya!! Ya Ampun daku tak sekretip beliau ok. malu i tau sebab dia kata blog ni banyak widget dan adsense..hahaha giler kentang! daku tak tahu adsense tu ape.kukuikuikui cantik sangat!! sangat cantik blog ni sebab dari hasil kerja beliau..tapi tak lah sehebat blog beliau di SINI.

Hebat!!


tahniah eca sebab menghasilkan kekretipan blog yang sangat memuaskan! akak suka sangat. lepas ni akak janji tak nak ubah-ubah atau gatal tangan nak guna macam-macam widget...hehe [boleh pakai tak janji tu]..wink..wink..wink ^^ tak tak..memang tak akan ubah lagi. InsyaAllah.. akak suka dah design ni.

Terima Kasih

terima kasih sangat-sangat sudi membuatkan blog akak seperti sedia kala malah lagi cantik dari dulu. Alhamdulilah. masih terpikir idea nak bagi ape yer sebagai balas jasa budi baik si yayunk ni..
oh ya!! akak bagi sorang mamat navy nak..eca suka kan..kan..kan...weeeeee~~

terima kasih sangat-sangat. akak tak dapat nak balas jasa eca yang selama ni banyak membantu akak dalam berblog. sumpah akak terharu! lebih-lebih lagi eca sudi hulurkan bantuan. terima kasih.. terima kasih..

Sekian
salam sayang dari Cik Azizah ^^

16 comments:

  1. wah perubahan yang ketara...nice blog..follow..follow..huhu

    ReplyDelete
  2. @faisal~ maceh2...thanks pada eca jugak! folo u back

    @missnadh~ hehe lagi cantik dari dulu kan....weee~~

    @the lady&Mr vampire~ maceh2...lawa lagi blog eca :)

    ReplyDelete
  3. ne yang nak marah neyh...nak marah nak marah nak marah cik jijah....
    nak marah sebab salah tulis...
    eca dwinky asha.blogspot.com
    akak tak letak huruf "D"..tapi xpe,sebab abang navy punya pasal,cigu tak jadi nak marah cik misi....

    erm erm,abang navy ada keta tak?bujang?tak nak yang bf org,,tunang org,,laki org lagi lah minta simpang....hehehehe
    :P

    muntah muntah muntah :P

    ReplyDelete
  4. ecadwinkyasha kuikuikui maaf..maaf..maaf kan kami!! hahaha alamak! TERtak nampak 1 huruf tinggal kuikuikui... abg navy gaji sikit tak payah! hahaha muntah pink..wink2

    ReplyDelete
  5. haahaa...xpe xpe.abg navy kita da bengkel sendiri.sila la doakan kami.muahahahahaha.

    tapi abg navy kita keja susah..kejap2 kat laut..xsanggup :P

    muntah dah cukup sebesen :)

    ReplyDelete
  6. cunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bangat!

    ReplyDelete
  7. rajin jijah menukar2 kan layout..hihi:)

    ReplyDelete
  8. wahhhhhhhhhhhhhhhh dh tukar backgrond laaaa.hehehe.nice2..

    ReplyDelete
  9. mane na cari gmbar princess shoutbox ea ?

    ReplyDelete
  10. @ecadwinkyasha~ eleh..tak sanggup konon...wink2...InsyaAllah jijah doakan..

    @ardini~ maceh..maceh..cantik pon hasil kerja tgn ecadwinkyasha.blogspot.com

    @ayung~ hari tu rosak blog..tak tahu pasal pe..ni suh eca buatkan baru...hehe

    @rara~ hehe terima kasih yayunk :)

    ReplyDelete
  11. doakan je kami :)
    Insyaallah lagi dua tahun.ngee.gatal oo nak kawen.study tak habis lagi.haahaa :P

    abg navy kita keja belayar jer takpun baik kapal..abg navy akak?

    ngeee..takde ceta lain selain ceta navy :P

    ReplyDelete
  12. @ecadwinkyasha~ lagi 2 tahun cepat je masa blalu yunk. haha abiskan study luh...ngeee

    abg akak.. dia duk galley je. serve makan pengawai.. wink2...

    ReplyDelete
  13. akak..abg navy akak satu department dengan encik TTM..urm kisah lalu..hahaha.

    ReplyDelete
  14. @ecadwinkyasha~ yeker..duk galley jugak ke...kd kinabalu?

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!