Angin aku!! Blog under contruction!

9:15:00 PM 4 Comments A+ a-

daku tak tahu la ape kena blog ni. tadi tiba-tiba template yang kat bawah tu "power by blogger" jadi banyak ruang kosong..skrol punya skrol hampeh bukan ada ape pon..bikin panas je!!

daku tak tahu la meroyan ape blog ni. hancussss!! dengan line berukband bangang ni lagi buat daku angin! selow teramat sangaaaaaaaaaaatt!! bikin panas lagi!

wei...daku tak pernah angin macamni kot. mungkin sebab PMS jugak tapi daku takde senggugut ok. 

maaf yer kalian..daku tengah angin dengan blog ni jadi malam ni tak dapat nak blogwalking dan update entry. lagi 1 mungkin jugak daku takde dengan group daku Diari Sahabat Blogger. kalian ping je lah yer tapi ingat jangan spam! i tak suka u!

oh ya! adik daku ada buat blog. jadi mane-mane yang kalian nak follow dia di persilakan..dia newbie lagi. my sis muda lagi kot. comey daku dari dia..ya ade ciri-ciri perasaan kat situ..weeeeeee ^^ silakan follow yer...nescaya dia follow kalian balik...hahaha Sini------> Lavia Ziela

eh lupa lagi! daku ingat daku nak tutup GA-Saya Nak Keychain dari Pee Dee awal sebab musabab yang tak dapat di elakkan..harap maklum ya..nanti daku update kemudian.
mane yang nak join lagi. sila..sila kan merajinkan jari jemari tu kelik sini ---> INI

sekian ^^

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

4 insan comel komen

Write insan comel komen
MiSzy DiaN
AUTHOR
4/20/2011 9:47 PM delete

laa kenapa pula nie? google buat hal lagi kaa dgn blogspot? hehe sabar yaa cik jijah..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/20/2011 10:19 PM delete

miszy dian template blog bermasalah la dian.. cuba skrol kat bawah tu..tak tahu knpa byk ruang kosong...huh

Reply
avatar
MiSzy DiaN
AUTHOR
4/21/2011 12:09 PM delete

jijah..
dian nda taw mcm na.. tp cuba jijah tuka template blog nie.. mean, ubah semua balik n make sure widget d sidebar jgn terlalu byk n kemaskan lagi..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/21/2011 12:55 PM delete

miszy dian ok yunk..tapi lagi jijah delete lagi byk ruang kosong tu!!! aduh...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!