Hadiah untuk siapa ni??

12:00:00 PM 2 Comments A+ a-

hai kalian

harini daku ada gathering dengan member-member lama daku masa belajar kat Politeknik dahulu. rindu giler kat dorang macam entry daku sebelum INI. dah lah daku mengabaikan mereka ni. nasib baik mereka sudi korbankan kerja mereka untuk sanggup amik cuti semata-mata nak jumpa gathering ni. yalah mereka semua dah bekerja dan tinggal jauh-jauh pulak. nak jugak jumpa sama-sama.. wink wink suka sangat.

oh ya..sempena nak jumpa ni dan kebetulan birthday kami pon nak menyusul tak lama lagi. ada bulan 4,5,6 dsb. kami pon bercadang nak tukar-tukar hadiah. mesti seronok kan. yalah dia dapat hadiah kita bagi dan kita dapat hadiah dia bagi. mesti teruja habis kan. hehehe dan mungkin juga malu sebab mungkin hadiah kita bagi tu rasa macam terlalu kecil jika nak di bandingkan dengan hadiah masing-masing. alaaa....yang penting ikhlas bukan. sebab tu semua bergantung dengan nawaitu kita. ^^

tiba-tiba rasa bongok pulak bila nak balut hadiah...hahaha dermm!! i lupa lah cara nak balut. punya la senang boleh kata lupa. weiii kalian!! daku jarang bagi orang hadiah dan orang pon jarang bagi daku hadiah. tu pasal la sengal sangat nak balut. kukuikui.. hentam la labu janji nampak berbalut. hohoho



tadaa... dah siap balut pon.
nak tahu apa dalam nya?? hahaha tungguuuuuu~~

oh sekarang ni daku berkemas-kemas nak pack barang. pergghh!! macam nak pergi jauh jer. hahaa i nak tidoo rumah kawan i..lama giler kot tak tidoo sama.. eh.. eh.. bukan lesbi k.. wink wink..
rasanya tak update kot dalam masa hujung minggu ni. takut sebuk bersama kengkawan. apa-apa pon kalau ada masa terluang daku curi-curi update k.

jangan lupa tau join GA daku tu. hari ahad due date dia. hadiah pon dah di tambah lagi tu. nak join boleh kelik sini. 

sekian ^^

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

2 insan comel komen

Write insan comel komen
AkieZecky
AUTHOR
4/23/2011 4:17 PM delete

wow dapat hadiah...best2..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/24/2011 12:43 PM delete

@akiezecky~ hehee best-best2...tu hadiah nak bagi member,,hadiah jijah tah ape pulak yer.. ngeee

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!