Teh O + Biskut Marie

10:15:00 AM 10 Comments A+ a-


ikutkan pagi ni tak bangun lagi...hahaha *giler pemalas daku ni kan*..hehe duh...sebabnya dapat panggilan dari hospital...daku kalau nombor fon hospital je malas tol nak angkat..hahaha malas lagi...hish!jawab la dengan lemah gemalainya..huhu oh Sister rupanya..terus mata celik! haha tak nak lah dia kata misi jijah ni tak bangun tidur lagi jam 8 pagi..hahhaa bukan lah..memang sengaja nak bangun lewat sebabnya daku keje malam harini...so tolong jangan cakap daku pemalas lagi k..

Sister call mengatakan hari ni daku tak keje malam!! yehaaaaaaaaaaaaaaa!!yabedabedu.. sepatutnya harini keje pagi...tapi roster kan berubah-ubah sebab kes adenovirus tu..Alhamdulilah kes adenovirus dah takde...selamat!so harini sister bagi cuti sebabnya cuti Tahun Baru Cina daku pon tak habis amik lagi...tapi daku rasa nak pergi hospital jugak karang nak tengok roster baru...hee

selepas tu daku terus bangun dan takleh lah nak tidur lagi..kacau tol! baru nak landing-landing atas tilam..wakakaa :) terus pekena Teh O + Biskut Marie..wah lama giler tak bekfes cam gini...biskut marie celup dengan air teh O! perghh terbaik!! kembang semangkuk beb...hahaha

ihsan dari google

tak mandi lagi ni...hahaha sebabnya air liur kan banyak khasiatnya..hehehe nop lah...tak mandi pon dah gosok gg tau! hehehe ok cukup lah...lepas ni pekena kopi pulak yer sebagai wake up call pagi-pagi untuk elakkan ngantuk kat ofis kalian tu k....

adios...:)

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
ardinihumaira
AUTHOR
4/12/2011 10:19 AM delete

dni bekpes k.teow tadi hehe

Reply
avatar
MiSzy DiaN
AUTHOR
4/12/2011 10:59 AM delete

dlu slalu mkn biskut ni ptg2 pas skolah... skrg daa tk mkn pn.. :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/12/2011 11:40 AM delete

ardinihumaira sedapnya kak...terliur lah..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/12/2011 11:41 AM delete

miszy dian hahaha asal tak makan lagi..byk zat gak biskut ni..

Reply
avatar
topimagine
AUTHOR
4/12/2011 11:48 AM delete

dah lame xmakan biskut mary... skrg makan biskut tiger jerkkk... baru lari laju.. hahaha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/12/2011 11:54 AM delete

topimagine patut la pantas je komen...hehhee

Reply
avatar
MiSzy DiaN
AUTHOR
4/12/2011 11:59 AM delete

lama daaa nda beli.. hihi..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/12/2011 12:04 PM delete

miszy dian hahaha camtu la pulak...ekekeke

Reply
avatar
nusha
AUTHOR
4/12/2011 12:19 PM delete

alamak,lapor plak...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/12/2011 12:38 PM delete

nusha hahahamakan biskut je pon...tak kenyang,,

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!