Friday, April 15, 2011

Pagi-pagi berhangin!

Salam 1 Malaysia kalian..

niat di hati hari ni hari jumaat yang indah nak bangun lambat sobabnya daku kojo malam start hari ni..dah lama cuti kot tu pasal naik malam terus..Alhamdulilah kes adenovirus tu dah settle...selamat dah Hospital daku...hehe

pagi ni makan macam biasa je air teh cicah dengan biskut nyum..simple kan..kan..sebab daku memang malas..ekeke

oh pagi-pagi lagi daku dah berangin sebab ape nya jer.. perut memulas-mulas..grrrrr..geram rasa! asal pagi je sakit perut...asal pagi je masuk tandas...ape?? ingat daku ni muka cop tandas ke hape! huhuhu ya..metabolisme daku memang tinggi..makan banyak pon macam ni jugak kecik jo...*tanda-tanda perasaan sudah ada* wuahahaha

nak-nak di tambah lagi dengan suara-suara bingit isi rumah ni..hish! bukan apa mak daku ni pengasuh anak cikgu..jadi pagi-pagi jer budak ni asyik melalak jer! grrrrrrrrrrr!! geraaaamm lagi 1 hal! sawan tangis apa budak ni..kang lepuk baru tahu...hahahaha

dah...tutup citer!! kesimpulannya tak leh la nak bangun lewat sobab perut memulas-mulas dan budak kena sawan tangis...huahuahahahahah :P

p/s : daku mengadu dengan encik tentera laut pasal budak ni..dia kata ape?

"training untuk bucuk sebelum jadi mama..padan muka!
choi!! sampai hati nya...wuaa...

2 comments:

  1. hahaha..betul la encik tentera laut akak cakap tue :P

    ReplyDelete
  2. ecawinkyasha huhuhu sokong jugak macam die....hish2..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!