Monday, April 25, 2011

Facebook buat hal ke!!


kenapa ni wei???!!
daku dari petang tadi nak bukak FACEBOOK tapi tak boleh!! 
asyik 

Oops! Google Chrome could not connect to www.facebook.com




dermm!!! kalian mengalami begini jugak tak?? ke daku sorang je yang kena! daku tahu lah line berukband daku memang tersangat la g*%#$@g!! selalu boleh je bukak kalau line slow yang amat tapi ni langsung tak boleh buka!!

sengal haram jadah tol lah. bikin panas lagi...hish!! sebelum maki hamun makin ganas baik daku out dulu! grrrrrr!! dermm!! menyusahkan! nak update status dan entry blog langsung tak boleh!! nak share entry blog kat FACEBOOK lagi lah macam siolllllllllll!!

grrrrrrrrrr.....dussssssssshh!!

7 comments:

  1. betul3x tadii petang pon kita kena !!
    tapi sekarang dah okey da :)

    ReplyDelete
  2. sama kes macam roomate zureen! hoho.

    ReplyDelete
  3. jijah punya still tak boleh ag...hukhukhuk

    ReplyDelete
  4. kite penah kene gak mcm ni...pastu bukak balik..dah jadi...

    ReplyDelete
  5. ana pun sama petang tadi tak boleh,ym pun same,tapi alhamdulillah skrg dah boleh :)

    ReplyDelete
  6. google ni daa minta puji betul laa. huhu geram betul~ :/

    ReplyDelete
  7. jijah masih tak boleh bukak FB lagik!! menci lah..meyusahkan betol.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!