Akhirnya....dapat jugak bendaasing ni

9:00:00 PM 4 Comments A+ a-


dah lama bebenor daku mencari benda benda asing ni tau! serata negeri mencari...ok daku tipu! ada member kata beli kat pasar malam..ok daku cari setiap hujung minggu pasar malam tapi tak jumpa jugak...macamner? dulu fofular gak benda asing ni kan..letak kat sesuatu tempat then nampak lah benda asing ni goyang-goyang mengelekkan gaya goyang inul..muahahha ade gak daku order melalui katalog tapi tak dapat jugak sebab takde stok...giler la! laku ke benda asing ni sampai takde stok pulak...huhu

hari tu dah jumpa dah benda asing ni tapi belum terpikir lagi nak beli...hari ni a.k.a petang tadi daku jalan-jalan sebab nak usha hadiah untuk GA yang akan berlangsung nanti...so terpandang lagi benda asing ni..jadi rembat la 1. 1 cukup dah! ada macam-macam design...tapi agak mahal la..*daku memang suka benda murah ok* daku rembat lah benda asing ni bentuk strawberry...jadi nak dikatakan membazir ke ek benda asing ni..entah lah..janji daku tahu daku puas hati ceriakan My Persona Elegance dengan benda asing ni..hohoho

suka la tengok benda asing ni goyang-goyang inul dalam My PE...sojuk jo mata den memandang ae...ngeee :P  mesti kalian terpikir, apa lah benda asing yang dikatakan daku tu?? teheeeeeee....benda sekecik je pon...saja nak bagi gempak!!

taraaaaaa...


i panggil benda asing ni solarberry..

solarberry kan tak menggunakan bateri tapi menggunakan tenaga solar..tu pasal lah die boleh berjoget-gojet dalam My PE...lagipon dia berbentuk strawberry...kihkihkih..sweet kan....


yang ni apabila sudah siap di pasang dalam My PE..seronoknya tengok solarberry berjoget-joget ikut goyang inul...wakaka :P

walaupon daku tahu daku lambat sikit beli dari kalian-kalian semua...tapi ada aku kesah?? hahhaa                                                                                                                                                                                                 

p/s : nanti nak beli kusyen untuk letak dalam My PE pulak...tak dan lagi lah nak beli pon sebab tak pergi kedai aksesori kete...huhu
tadi isi full tank minyak RM70 untuk sebuah Persona Elegance 1.6 Automatik M-Line



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

4 insan comel komen

Write insan comel komen
Cik Azizah
AUTHOR
4/11/2011 9:05 PM delete

nelly wah..pantas kak nelly komen..hehhe thanks :D

Reply
avatar
Simple Me♥
AUTHOR
4/11/2011 9:16 PM delete

OmeyOmey. Sukaa :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/11/2011 9:23 PM delete

Simple Me thanks dear...murah je tu..hikhik

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!