Sunday, April 10, 2011

1K dah Cik Azizah's Blog

Alhamdulilah Cik Azizah's Blog dah sampai 1k pun..


ucapan terima kasih banyak-banyak yang berjuta-juta lemon kepada semua pembaca blog ni mahupon stalker ataupon silent readers yang banyak support jijah dalam dunia blog..
blog yang jijah rasa tak lah hebat mane pon jika nak di bandingkan dengan blog kalian semua.
jijah pon takde lah nak meraih sebarang publisiti pon
mahupun mengejar trafik beriban-riban..
cuma,
sekadar mengisi masa terluang dengan menulis catatan dalam blog ni!

cukuplah dengan ilmuan melalui artikel-artikel yang daku kongsikan kepada kalian semua..
semakin seronok apabila ramai yang menyukai penulisan kita..
Alhamdulilah..

kepada blogger ni Akiezecky



blogger yang nombor nya naik tapi tiba-tiba terlebih pulak sorang jadi 1001k...hahaha
ape-ape pon seperti yang di janjikan dalam entry ini jijah akan sediakan hadiah istimewa buatnya...
kemudian apabila ada masa yang sesuai jijah akan buat GA seperti dah jijah war-warkan..
harap-harap ramai sudi join yer...

akhir kata..
tanpa kalian...blog jijah tak berfungsi dan tak mampu untuk naik ke tahap sedia ada ini...
terima kasih..terima kasih kalian..

T_________T

6 comments:

  1. tahniah yer dear~~ selamt berblog ok...

    ReplyDelete
  2. nusha maceh dear...kamu juga la support jijah dalam berblog ni..

    ReplyDelete
  3. laaa.. x sangka pulak... x tengok nombor pun tadi.. hehehe.. thanks Jijah.. keep on blogging yer..

    ReplyDelete
  4. AkieZecky hehehe...sesama dear..teruskan meyokong jijah yer..maceh..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!