Balas Dendam Lama Tak Jumpa!

11:30:00 PM 18 Comments A+ a-


auw cak! jijah sergah sini...


sejak encik tentera laut jijah balik ni, jijah kekurangan masa untuk update blog. almaklumlah berjalan dan berdating sakan. muahahaha ^^ choy padahal baru 2 hari je kurang berblog.


biasalah dah 6 bulan wei tak berjumpa. rindu rasa hati. lepas ni kena berpisah lagi. huhuhu tapi nasib baik masih dalam semenanjung lagi. huhuhu


dan rasanya jijah seminggu dia bercuti semakin kerap la jijah tak update blog.. T_T mahu memberikan sepenuh kasih sayang kat kekasih hati pulak. sebelum ni kat cik jijah blog ni. dan merata rata daku bw.


hari ni sehari suntuk jijah menghabiskan masa berdua dengan dia dari pagi lagi. dah la malas nak menaip just nak ceritakan melalui gambar je kisah jijah hari ni.


sampai seremban terus nak cari tempat makan. lapar wei. jumpa Pizza Hut. memang dah lama teringin benar nak makan. akhirnya...



dia lebih lapar dari daku. muahaha ^^


dia nak sangat tengok citer KL GANGSTER! so layankan je..
memang TERBAIK lah citer ni..best wooo

keluar panggung wayang bosan tak tahu hala tuju kami lepak kat taman tasik.



akhirnya gambar kami berdua.
perasan tak ape yang sama. kalau tak perasan alamatnya tak lama la tu. bahahhaaha


baiklah baju kami sama. encik tentera laut beri daku khas dari sabah. ni pon kawan baik dia beri hadiah buat kami berdua. Terima kasih buat HatiePezz kerana sudi sponsor baju kami ni. weee~~ ala-ala tentera gitu.. hehehe i like ^^


jelas kan kenapa jijah tak update dan blogwalking hari ni dari pagi sampai malam. ini lah entry orang kesangapan kasih sayang. opsssss!! kahkahkah~~


p/s banyak lagi gambar sebenarnya. huahuahua

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

18 insan comel komen

Write insan comel komen
LiNaZ
AUTHOR
6/14/2011 11:39 PM delete

sweet sweet !! hehe ..jeles la kak jijah..baju sma...perghh..memang jodoh kuat *w'pun tadak kaitan, nak bg ada kaitan gak*

tersenyum cheq baca entry akak ;)

Reply
avatar
Mrs. Farhan
AUTHOR
6/15/2011 12:00 AM delete

Nak tgk gmbr lagi. Hehhhehe. Romantik lah korg. =)

Reply
avatar
6/15/2011 12:23 AM delete

best la cik jijah dpt kuar dgn pakwe, hehe.... :). sweet sgt..

Reply
avatar
yad'z
AUTHOR
6/15/2011 12:35 AM delete

wah couple-T .. bile nak langsung.. lama tu 9 taun.. =)

Reply
avatar
Noh Kodiang
AUTHOR
6/15/2011 1:08 AM delete

sweetyyyy....tahniah

Reply
avatar
6/15/2011 8:28 AM delete

semoga berbahagia yea jijah.... nanti kenduri jangan lupa panggil ... semoga kekal key..

Reply
avatar
WuMing
AUTHOR
6/15/2011 9:35 AM delete

Waahhhh... romantika di tampoi....Perpisahan tu biasa laa... Tapi hanya sementara saja... sabar ajer laaa...

Reply
avatar
3DDiE®
AUTHOR
6/15/2011 10:10 AM delete

huhu...syok org tue leh kuar dating...hahaa

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/15/2011 10:51 AM delete

linaz:

haha dia suka kalau keluar pakai baju sama...dia yg suruh..hehesesetengah laki lain xmo..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/15/2011 10:51 AM delete

mrs farhan;

alolo..tak nmpk pon romantik kat situ..teheeeee...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/15/2011 10:52 AM delete

eza boom boom;

best..sebab lama tak jumpa..thanks dear..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/15/2011 10:52 AM delete

yadz;

couple-T ayat baru..hehe nanti 10 tahun jijah jemput tau..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/15/2011 10:53 AM delete

noh:

ehem..ehem...kahkahkah...terima kasih noh :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/15/2011 10:53 AM delete

halila:

InsyaAllah kekal..nanti jijah jemput ya..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/15/2011 10:54 AM delete

wuming:

tu la..sob.sob..kena sabar je lah..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/15/2011 10:54 AM delete

ardini:

kak dni!! akan hepi sentiasa InsyaAllah..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/15/2011 10:55 AM delete

eddie:

hahaha nanti eddie dating gan awek la eh..ngeeeee~~

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!