Tuesday, June 14, 2011

Balas Dendam Lama Tak Jumpa!


auw cak! jijah sergah sini...


sejak encik tentera laut jijah balik ni, jijah kekurangan masa untuk update blog. almaklumlah berjalan dan berdating sakan. muahahaha ^^ choy padahal baru 2 hari je kurang berblog.


biasalah dah 6 bulan wei tak berjumpa. rindu rasa hati. lepas ni kena berpisah lagi. huhuhu tapi nasib baik masih dalam semenanjung lagi. huhuhu


dan rasanya jijah seminggu dia bercuti semakin kerap la jijah tak update blog.. T_T mahu memberikan sepenuh kasih sayang kat kekasih hati pulak. sebelum ni kat cik jijah blog ni. dan merata rata daku bw.


hari ni sehari suntuk jijah menghabiskan masa berdua dengan dia dari pagi lagi. dah la malas nak menaip just nak ceritakan melalui gambar je kisah jijah hari ni.


sampai seremban terus nak cari tempat makan. lapar wei. jumpa Pizza Hut. memang dah lama teringin benar nak makan. akhirnya...



dia lebih lapar dari daku. muahaha ^^


dia nak sangat tengok citer KL GANGSTER! so layankan je..
memang TERBAIK lah citer ni..best wooo

keluar panggung wayang bosan tak tahu hala tuju kami lepak kat taman tasik.



akhirnya gambar kami berdua.
perasan tak ape yang sama. kalau tak perasan alamatnya tak lama la tu. bahahhaaha


baiklah baju kami sama. encik tentera laut beri daku khas dari sabah. ni pon kawan baik dia beri hadiah buat kami berdua. Terima kasih buat HatiePezz kerana sudi sponsor baju kami ni. weee~~ ala-ala tentera gitu.. hehehe i like ^^


jelas kan kenapa jijah tak update dan blogwalking hari ni dari pagi sampai malam. ini lah entry orang kesangapan kasih sayang. opsssss!! kahkahkah~~


p/s banyak lagi gambar sebenarnya. huahuahua

18 comments:

  1. sweet sweet !! hehe ..jeles la kak jijah..baju sma...perghh..memang jodoh kuat *w'pun tadak kaitan, nak bg ada kaitan gak*

    tersenyum cheq baca entry akak ;)

    ReplyDelete
  2. Nak tgk gmbr lagi. Hehhhehe. Romantik lah korg. =)

    ReplyDelete
  3. best la cik jijah dpt kuar dgn pakwe, hehe.... :). sweet sgt..

    ReplyDelete
  4. wah couple-T .. bile nak langsung.. lama tu 9 taun.. =)

    ReplyDelete
  5. semoga berbahagia yea jijah.... nanti kenduri jangan lupa panggil ... semoga kekal key..

    ReplyDelete
  6. Waahhhh... romantika di tampoi....Perpisahan tu biasa laa... Tapi hanya sementara saja... sabar ajer laaa...

    ReplyDelete
  7. huhu...syok org tue leh kuar dating...hahaa

    ReplyDelete
  8. linaz:

    haha dia suka kalau keluar pakai baju sama...dia yg suruh..hehesesetengah laki lain xmo..hehe

    ReplyDelete
  9. mrs farhan;

    alolo..tak nmpk pon romantik kat situ..teheeeee...

    ReplyDelete
  10. eza boom boom;

    best..sebab lama tak jumpa..thanks dear..

    ReplyDelete
  11. yadz;

    couple-T ayat baru..hehe nanti 10 tahun jijah jemput tau..

    ReplyDelete
  12. noh:

    ehem..ehem...kahkahkah...terima kasih noh :)

    ReplyDelete
  13. halila:

    InsyaAllah kekal..nanti jijah jemput ya..

    ReplyDelete
  14. wuming:

    tu la..sob.sob..kena sabar je lah..

    ReplyDelete
  15. ardini:

    kak dni!! akan hepi sentiasa InsyaAllah..

    ReplyDelete
  16. eddie:

    hahaha nanti eddie dating gan awek la eh..ngeeeee~~

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!