Sunday, April 3, 2011

BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA

kalian ni segmen hujung minggu dari abg ben

nak join -----> SINI


Ada 5 blog yang daku rasa patut popular  dan kenapa rasa blog tu patut popular

blog sis dni mengandungi info kehidupan..rajin update berita-berita atau info terkini setiap masa terutama sekali jika jijah terlepas nak tengok berita..

patut popular..selain bakal law..sis nurul juga pandai bergaya dan berbakat jadi model sambilan..gambar-gambar sis nurul sangat gorjes

i like budak comey ni..pandai bergaya..gaya penulisan dia sgt santai..dia tak peduli apa orang kata tentang diri dia..semua yang die suka,geram,benci semua tertulis dalam diari blog dia.
gambar-gambar photoshop pon sangat cantik..suka cara dia pakai shawl..sungguh bergaya.

boleh jadi popular sebab blog yang banyak mengajar tutorial dalam bidang blog..toturial yang bagus senang untuk di ikuti..

blog mula nak merangkak setapak demi setapak untuk maju ke depan...tapi dia kena berusaha untuk maju lagi setelah nama 4 di atas naik popular baru yang ke 5 ni turut naik...hehehe
supaya blog semua ni boleh setanding dengan Abg ben,sis Cik Epal,sis Yuyu..
tapi blog ni lebih kepada tips-tips yang berguna untuk masa hadapan..^^


Pada pendapat korang , apa yang patut dilakukan untuk popularkan sesebuah blog itu ?

untuk popular gaya penulisan juga lebih menarik,santai supaya bila blogger lain masuk dia rasa terhibur..
selain itu gambar-gambar yang superb dalam blog membuatkan orang berminat nak masuk..betul kan..
macam sis Yuyu dia cantik dan comel jadi ramai lah ingin mengetahui lebih rapat perihalnya..

Pentingkah populariti sesebuah blog dan kenapa ?

Penting apabila sesebuah blog itu mengisahkan lebih tentang kehidupannya..kontroversi..santai..bukan berisi keilmuan..
tapi..emm bagi daku sendiri rasa tak penting kot..sebab blog daku lebih kan kepada kepuasan dalam berblog..
macam blog Cik Azizah walaupon banyak tips-tips kesihatan,tips cinta,tips-tips dan sebagainya tapi tak ramai  orang hendak baca sebab mungkin terlalu formal kot..

sekian terima kasih
~~selamat membaca~~

11 comments:

  1. cik azizah boleh punye.tu follower dh 800++ dah.usaha tangga kejayaan (^_^) keep on blogging

    ReplyDelete
  2. s.y.a.r.q~ hahaha manede dear...org terpaksa follow kot tu...hehehe
    InsyaAllah terus berblog...kamu jugak begitu syg..

    ReplyDelete
  3. hai org femes..singgah dari blog BA :)

    ReplyDelete
  4. belogs fofuler nie...

    bilela blog solomolo nak fofuler ek ???
    huwaa....

    ReplyDelete
  5. betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)
    banyak kna usaha...
    saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu

    ReplyDelete
  6. melawat kamu yg fofularrr...
    feel free singgah la blog sy
    http://safiyahezora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. mmg bakal popular ni..blog lkamu juga..
    gud luck..=)

    ReplyDelete
  8. jom kte tgk blog popular..
    dari blog abg ben..
    singgah blog dekcik..

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    ReplyDelete
  9. :') uwaaa terharu... thanks cik jijah. alaa dni lewat datang sebab rini dni tak dapat bw. besok special post untuk cik jijah ye.. nantikannya tau hehe. thanks dear!

    ReplyDelete
  10. kak dni~~ ala...tak kesah lah..ni ikhlas dari hati jijah..memang jijah suka baca blog akak...best! tu yang berbaloi jijah calonkan akak..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!