7 months until 9th Anniversary

8:19:00 PM 1 Comments A+ a-


wah...hari ni hari pertama daku gunakan design blog dan header baru seperti dalam ENTRY daku sebelum ni..rata-rata ramai juga bagi pendapat positif kat blog daku ni...
Terima Kasih...Terima Kasih..

tapi bukan itu saja nak daku kongsikan jugak..
hari ni 06.04.2011
baru perasaan kat anniversary ticket yang lagi 7 bulan daku nak mencecah anniversary yang ke 9 tahun!!
9 tahun yer adik-adik..kakak-kakak..abg-abg..
Alhamdulilah syukur nikmat!
kepada Tuhan yang member Rahmat..


hish..hish...dah 9 tahun yer bersama..
sungguh tak sangka pon...
encik tentera laut di sana...daku di sini...
penuh je ranjau duri terpaksa kami tempuh untuk sampai ke tahap ni!
DUGAAN??
usah di tanya setiap hari ade je dugaan..pangkal hati je macamane nak selesaikannya..

ok la...
tak mo citer panjang-panjang....
nanti tiba masa 9years Anniversary boleh boleh citer sepanjang yang boleh...hehehe

maceh sudi baca..^^

jangan lupakan doakan daku panjang jodoh bersama encik tentera laut..

Amin..


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

1 insan comel komen:

Write insan comel komen
ieka cyg
AUTHOR
4/07/2011 12:05 AM delete

betul2.dugaan mmg byk :(

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!