Friday, April 1, 2011

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !


Santai Bersama BEN ASHAARI


Sila beritahu kenapa anda tak suka ANONYMOUS ..

cettt! tak suka anon! dah lah berani komen tapi langsung tak menunjukkan details tentang diri si ANON dia..pengecut la tu..hish!

Pengalamanan  anda bersama ANONYMOUS.. Ceritakan ..

ade2....1st time kena! terkezut la...tibe2 je marah-marah maki dalam ruangan komen! memang langsung dia tak puas hati...jijah spam terus tapi dia kata jijah pengecut sebab tak approve komen dia...pengecut ke jijah ni?? huhuhu tapi dia masih berani lagi tu hantar kat kotak komen jijah... terus la jijah tukar setting tak nak bagi si ANON pengecut ni komen..hanya pendaftar je...puas hati!

Nasihat anda pada mereka yang gemar mencaci maki dalam blog ?

tak baik tau maki2! Allah marah kita...ececeh...kalau boleh bagi la komen yang membina...guna lah ayat psikologi..tak reti guna..meh nak ajar! kang jijah buka lagi satu ePSIKOLOGi dalam blog ni baru tahu! hahaha


nak join gak....pergi la kat segmen abg ben ini.....


13 comments:

  1. amboi, ade gak yg suke dengki2 senyap x nak tunjuk identiti mcm tu eh? heheheh!

    ReplyDelete
  2. Jumpa awak dari segmen abg BEN ASHAARI
    Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    Klu free jemput singgah blog saya
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. memang tak suke...
    geram jer...
    grrr....


    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    ReplyDelete
  4. xsuka jugak anon mulut puaka..pui!!


    salam singgah dari mummy weiyda♥
    nice entry!!♥
    keep it up blogging!!♥
    ‎(◕‿◕✿)

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  5. singah dari BA punye sgmen....katakan TIDAK pade makcik pkcik enon yg lazer!!!..oyeah!!!

    ReplyDelete
  6. si anon ni mmg saje nk sakitkan aty org...huhu..
    keep blogging yup!! :)

    ReplyDelete
  7. panas betul isu anon2 rini...huhuhu

    wuuu...blog ni sgt gegurl! suke2! hehe follow~

    ReplyDelete
  8. datang menyinggah~ye betoi sokong2 ^_^

    ReplyDelete
  9. salam singgah....betul2 sokong2...

    ReplyDelete
  10. as salam..
    ziarah dari blog encik ben~
    hmm..anon..ada pro dan con..
    memang sarkastik..
    tapi yang penting, jangan ada prejudis. mana teguran yang baik dan membina, kita ambil sebagai pengajaran ;)


    SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

    http://fadzli-rt.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Biasanya, kalau komen yang membina, lulu publish jer...Maknanya dia jujur..Tapi memang benci jugalah,kan yang suka menjatuhkan org tapi tak berani nak letak nama sendiri...huh

    ReplyDelete
  12. anon ni just penakut nk reveal diri meraka kt public untuk menyuarakan pendapat diorg yang agak bisa. kalu x bisa mesti die letak name die je kan..

    Camera zaman Tok Kadok. Siapa berani try?!!
    30 hari mencari penyakit!!

    ReplyDelete
  13. NAMPKNYE RAMAI ORANG X SUKE CIK ANON RUPENYE...HUHU...

    ...cantik blog nie..:)suke...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!