Chicken Chop! Marveles!!

2:06:00 PM 20 Comments A+ a-


Hai kalian..


daku pergi jalan-jalan buang angin amik angin kat sekitar Seremban. akibat terlampau bosannya duk Pee Dee asyik menghadap laut je. huhuhu bila daku cuti je bertambah bosan la duk rumah goyang perut je. ekeke :p


jalan-jalan sekitar seremban tujuannya suka-suka je sebab tak nak target pon nak pergi mana-mana. tempat yang paling senang nak pergi Jaya Jusco lah. kalau Terminal One tu sebuk dengan jammed bagai malas betol -_-.


pusing-pusing tanpa arah tujuan tiba-tiba lapar giloss daku singgah food court JJ. tiba-tiba rasa nak try chicken chop yang ada kat situ! sumpah serius! daku tak pernah makan Chicken Chop!!!!!!!!! kesiannyaaaa daku kan.. sob sob T_T


bila makan mahu meleleh aik hidung daku ni. marveles! sedaaaaaaaaaappp gilo babeng. muahaha ^^ kuahnya banjir beb! nyummy sumpah super duper sedapnya..





peh banjir kuah tu ai. makan ni je tapi kenyang betol tau! 





ala makan kat food court je pon. tak sampai RM10 pon. kira murah sangat.


dan sekarang daku rasa meleleh air hingus liur lagi sebab teringin nak makan lagik!!! wah daku dah suke dan ketagih sekarang ni. nak buat tak pandai lah. abg navy jijah pandai buat chicken chop tapi hampeh die kedekot nak bagi resepi tu! geramnya rasa. katanya askar nak dapat resepi susah macam2 kena buat. so die nak dera daku jugak la kalau nak dapat resepi tu. hampeh kan. huhuhuhuhu so sad -_-


siapa tahu buat dan ada resepi yang senang nak ikut. tell me tell me. hikhikhik :D terima kasih baca sampai sini. ^^


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

20 insan comel komen

Write insan comel komen
10/02/2011 2:17 PM delete

fiza pun selalu gak g JJusco seremban2 tu dari terminal one yg bz dan seremban parade yg takde ape tu..tgk chicken chop tu buat fiza lapar ni..tengah tunggu kawan dtg nak g kenduri kawin ni..make up cair da dok tunggu.

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
10/02/2011 2:27 PM delete

tengok pun dah sedap ha..

Reply
avatar
Izzatie
AUTHOR
10/02/2011 2:53 PM delete

Perghh nampak sedap gilaaa okay! :D

Reply
avatar
Rosalia
AUTHOR
10/02/2011 3:02 PM delete

so sedap.terliur:P

Reply
avatar
10/02/2011 3:04 PM delete

halamak sedap tu . choki pom da terlior nie yang . :)

Reply
avatar
khairul asrol
AUTHOR
10/02/2011 3:07 PM delete

wahh .. sedapnyee .. jemput singgah sini jugak =)

Tutorial : Cara Memasang Fungsi Reply

Reply
avatar
shahirah Rose
AUTHOR
10/02/2011 3:29 PM delete

chicken chop kat shah alam sedap...try la kat sana..

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
10/02/2011 4:08 PM delete

wow,sedapnya :)

terliur lak....askar mmg camtue eh kak?.susah nak dapat resepi?.hehehe.dlu kawan dgn encik ttm pun dy cm tu juga...tpi bukan takat askar je kak,sume lelaki kedekut nak bgi resepi.hahahaha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/02/2011 5:08 PM delete

ecadwinkyasha: sebab dorang nak dapat resepi pon susah. kena ragging la..tu pasal kita mintak senang2 dorg tak bg..huhuhu

Reply
avatar
lynda salim
AUTHOR
10/02/2011 5:08 PM delete

makkk aiiii .. kuah black paper tu macam dasat je banyakkknyeee ... jom datang utm. rasa chicken chop sini pulak :)


*tak reti masak. reti beli je . HAHA

Reply
avatar
MiszCoMoT
AUTHOR
10/02/2011 5:17 PM delete

tudiaaaaaaaa haihhh chicken chop!! comot lapaqqq sudaaa..huhu belikan kat comot cepattt :(

Reply
avatar
10/02/2011 5:19 PM delete

wow..tgk pun dh tau mmg marbeles tu..yummy.. ^_^

Reply
avatar
10/02/2011 5:34 PM delete

sayang! terliur lahhhh

Reply
avatar
10/02/2011 5:39 PM delete

Ya Allah, kuah dia melimpah ruah sama macam air liur ena tengah melimpah ruah ketika melihat chnkn chop tu..awwww....mahal x??? Nak rase gak...fav ena tu..^.^..Nyummy

Reply
avatar
aiEz
AUTHOR
10/02/2011 5:41 PM delete

pergh meleleh tgk..lapar,heh..sepanjang hidup baru 3kli pekena benda ni...=..=

Reply
avatar
Ezad Skytech
AUTHOR
10/02/2011 6:24 PM delete

dulu masa dok seremban mmg hari2 la jejakkan kaki kat JJ tu..terminal one tak best...heee~

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
10/03/2011 8:13 AM delete

heheh~~x penah try pun mkn ciken cop kat sana....area tuh selalu padat jer time nak makan..:)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!