Tuesday, October 18, 2011

Kisah Lawak Bila Terpengaruh Citer KL Gangster



BILA SESEORANG TERPENGARUH CITE KL GANGSTER


Mak : Atoi diam la , adik kamu tengah tidur nie ,
Atoi : Lu kasi wa mampos dulu la , baru wa diam
Ayah : Atoi!! Itu mak kamu , cakap baik2 boleh ?
Atoi : Wa tak kira lu mak ke, ayah ke, yg penting ini tempat wa pegang!!
Ayah : Ish budak nie....aku rembat kang !!
Atoi : Lu ade nmpak lutut wa goyang ka ? Mari laa...wa tungguuuu
Ayah : (Membuat gaya untuk merembat Atoi) eyahhh.... !!
Aboi : Lu rembat Atoi , Wa rembat LU !!
Ayah : Ish , lagi sekor nie , aku tembak jugak nnti !
Atoi : Lu ada pistol ka? Lu kasi tembak...sini!! sini..kasi hantam satu kali..!!!!





Ade aku kesah? lantak ko ah! Mampus kalau dapat anak macam ni!


Press pause on life and capture that moment forever with a vintage feel. #OlympusContest

24 comments:

  1. bahaya tul dapat anak camni..terpengaruh -_-'..lawak campur ape ek ni..hehehe

    ReplyDelete
  2. Hahaha... Tu lah tr-Obsessed sangat...

    ReplyDelete
  3. itu dalam kategori pgaruh kuat giler..smpai ngn mak ayah cakap cmtuh mmg la..hebakk..

    ReplyDelete
  4. parah ni pengaruh filem..kih kih kih

    ReplyDelete
  5. ini ank manyak kuang ajo.. mai pakcik bgi penyepak sedas.. hahah :P

    ReplyDelete
  6. Dasyat2..bertuah punya anak! haisyhh..hohoho welcome to my blog akak : yanayang.blogspot.com
    peace.. :D

    ReplyDelete
  7. amacam cuti panjang? best?

    ReplyDelete
  8. teruk sangat ni .. nampak macam joke tapi kesan negatif tu wooo ..

    Tak Ada Mood, Jangan Update

    ReplyDelete
  9. kalau ade blog klgengster.blogspot. mesti ramai followers nyee.. hehe...

    ReplyDelete
  10. hohoh..kalau ada anak terpengaruh mmg kena tahan sikit la..huhuhu..

    ReplyDelete
  11. hadoiiii..sakit otak dapat anak camni sis. hikhik

    ReplyDelete
  12. lawak yg boleh jd kenyataan nih...huhuhu

    ReplyDelete
  13. hehee..kucar kacir klu mcm tu..

    ReplyDelete
  14. wah.. dasyat ank camni..hihii

    ReplyDelete
  15. hahaha babe, serious lawak. tapi betul jugak cite cite camni mmg bole pengaruh budak budak. ish kalo i pun sakit hati. cakap sikit ada je yg nak melawan kan.

    ReplyDelete
  16. hehehehe lawak gak skali pikir ni

    ReplyDelete
  17. hahahhaa.. lawak betul.. tapi rasanya dialog2 cerita ganas ni x sesuai la dgn budak2 kan..

    ReplyDelete
  18. langsung tak sesuai dengan budak2 kan kalau ada citer ganas mcm ni..terpengaruh oleh media massa

    ReplyDelete
  19. abis laa klau dpt spesis cmni :p

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!