3000 Ahli Kesihatan Blog

9:17:00 PM 28 Comments A+ a-


Assalamualaikum...


Alhamdulilah.. Cik Azizah's Blog sudah dapat sasaran ke 3000 pada bulan Oktober ni. Pada April lalu genap 1000 dah follower jijah macam dalam entry INI. Kemudian rezeki memihak lagi apabila bulan June meningkat lagi kepada 2000 seperti dalam entry SINI. Kini sasaran mendapat 3000 telah pon tercapai. Syukur~~


Syabas kepada

kerana sudi follow belog naif Cik Azizah yang tah apa-apa tah ni. muahaha ^^




Terima Kasih pada semua FOLLOWER Ahli Kesihatan Blog yang sudi klik button follower kat atas tu ye. hehehe ^_^ ada banyak jijah tak sempat nak follow balik. tapi jika jijah ada nampak follower tu rajin komen entry jijah dan rajin blogwalking dengan jijah dan tak mustahil jijah akan follow dia balik. biasalah kadang-kadang jijah terlepas pandang.




Blog mereka hebat!
(klik laju2 link nama compom dorang balas jejak korang)



Dengan meningkatnya jumlah Ahli Kesihatan Blog ni, jijah suka sangat sebab entri jijah mula di terima oleh pembaca dan Ahli Kesihatan Terhebat yang tegar memberikan komen. Selain itu jijah dapat ramai kawan sekarang ni. Semua yang ada dalam bloglist Ahli Kesihatan Boboy dan Ahli Kesihatan Gugurl mereka lah yang menjadi sumber inspirasi untuk jijah teruskan berblog lagi. Sayang korang ketat-ketat!!


Dan juga mesti korang tak tahu bukan apa fungsi benda alah bawah header,nuffnang jijah tu kan. hahaha ape ingat saja-saja ke nak letak? hohoho




Yang ni kalau korang nak cari Petua,Tips Cinta,Tips Kesihatan,Tips Perkahwinan semuanya ada. korang klik je cari lah apa-apa juga tips kalau korang ada terlepas pandang dalam entry.


Baiklah buat korang semua Selamat Maju Jaya dalam berblog dan teruskan juga menyokong jijah. Selagi jijah boleh menulis dan berkongsi apa saja jijah akan teruskan berblogging. Mane tahu jijah akan kongsikan detik bahagia jijah akan datang nanti. tak mustahil bukan. 


Yang baiknya datang dari Allah. Yang buruk itu datangnya dari diri jijah sendiri. Terima Kasih Semua. Sayang korang ketak ketak! muahahaha ^_^



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

28 insan comel komen

Write insan comel komen
10/01/2011 9:44 PM delete

wooo ramainya ahli-ahli kesihatan kat sini :)

Reply
avatar
cik Es ღ
AUTHOR
10/01/2011 9:54 PM delete

fuyyo! tahniah- tahniah-

rajin2 la dtg blog kite jugak..muehehe;)

Reply
avatar
Fathiah Hamim
AUTHOR
10/01/2011 9:55 PM delete

selamat berblogging kak jijah! we support u! hehe

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
10/01/2011 10:00 PM delete

blog jijah mmg besttttt.... byk petua, byk info...
cik misi katakan..hehheee..

tahniah jijah dh dpt 3k follower

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
10/01/2011 10:24 PM delete

ada jugak... tq...

Reply
avatar
10/01/2011 10:25 PM delete

tahniah ye yang . sudah tahap 3000 :)

Reply
avatar
10/01/2011 10:41 PM delete

congratz jijah utk 3k.. hepi blogging ^^

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
10/01/2011 10:49 PM delete

tahniah jijah..eh tak sangka nama azzah ada kat situ..

Reply
avatar
cik bulan
AUTHOR
10/01/2011 11:06 PM delete

er...saye nak eskrem boleh?..hahaha..saye pon ahli jugak.lalala

Reply
avatar
kiz
AUTHOR
10/01/2011 11:07 PM delete

terbaik dari cik misi...nak sain leh..huhu

Reply
avatar
MissNadh
AUTHOR
10/01/2011 11:08 PM delete

jijahh,tahniahhhh!! wahh...;p

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/01/2011 11:26 PM delete

toce2..gracias..arigato...kerana semua pihak secara langsung atau tidak langsung yg turut sama2 menyumbang trafik,idea kepada blog jijah! syg korang semua ^^

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
10/01/2011 11:29 PM delete

tahniah dear ^_^ follower dah 3k
best hehee..~

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/01/2011 11:53 PM delete

terima kasih shida'R terima kasih jugak nohkodiang!

Reply
avatar
Liyana Zahim
AUTHOR
10/02/2011 12:30 AM delete

Keep on blogin.. Pehh lama gile tak tgk jijah kan.. Hehehe..

Reply
avatar
Roti Telur
AUTHOR
10/02/2011 12:40 AM delete

woww..otai ni..ehehe..

Reply
avatar
10/02/2011 12:54 AM delete

Ramainye..
Tahniah.. ^_^

Reply
avatar
SHAFIQ HASHIM
AUTHOR
10/02/2011 12:57 AM delete

Wah Ramainya Ahli Kesihatan..
Tahniahh...
Selamat Berblog..

Reply
avatar
10/02/2011 1:44 AM delete

tahniah cik jijah..bertambah sehatlah semua nyer ^_^

Reply
avatar
Fara E's
AUTHOR
10/02/2011 2:43 AM delete

tahniahh ahkak jijah ;D

Reply
avatar
Ezad Skytech
AUTHOR
10/02/2011 5:34 AM delete

kejap je bertambah...lepas ni target 4000 pulak...heee..happy blogging..:D

Reply
avatar
10/02/2011 8:38 AM delete

ahli kesihatan ? agak ramai yer :DD

http://syazanasani.com

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
10/02/2011 10:03 AM delete

wah3333..jelesnye cepat je naik smpi 3ribu kan..target 4 ribu bulan bape lak cik jijah?

ade tips x nak tambah ramai follower selain rajin blogwalking?hehe

congrates tau ^^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/02/2011 11:20 AM delete

ezad skytech: hehe 4000? adeh xnak pndg jauh sgt..hehe happy blogging juga ezad :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/02/2011 11:22 AM delete

wanie takde tips..tak tahu la dorang suka follow mcmner..hehe 4000? xtercapai akalku..hehe

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
10/04/2011 10:58 PM delete

dh ramai follower jijah.. tahniah!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!