Saturday, October 1, 2011

3000 Ahli Kesihatan Blog


Assalamualaikum...


Alhamdulilah.. Cik Azizah's Blog sudah dapat sasaran ke 3000 pada bulan Oktober ni. Pada April lalu genap 1000 dah follower jijah macam dalam entry INI. Kemudian rezeki memihak lagi apabila bulan June meningkat lagi kepada 2000 seperti dalam entry SINI. Kini sasaran mendapat 3000 telah pon tercapai. Syukur~~


Syabas kepada

kerana sudi follow belog naif Cik Azizah yang tah apa-apa tah ni. muahaha ^^




Terima Kasih pada semua FOLLOWER Ahli Kesihatan Blog yang sudi klik button follower kat atas tu ye. hehehe ^_^ ada banyak jijah tak sempat nak follow balik. tapi jika jijah ada nampak follower tu rajin komen entry jijah dan rajin blogwalking dengan jijah dan tak mustahil jijah akan follow dia balik. biasalah kadang-kadang jijah terlepas pandang.




Blog mereka hebat!
(klik laju2 link nama compom dorang balas jejak korang)



Dengan meningkatnya jumlah Ahli Kesihatan Blog ni, jijah suka sangat sebab entri jijah mula di terima oleh pembaca dan Ahli Kesihatan Terhebat yang tegar memberikan komen. Selain itu jijah dapat ramai kawan sekarang ni. Semua yang ada dalam bloglist Ahli Kesihatan Boboy dan Ahli Kesihatan Gugurl mereka lah yang menjadi sumber inspirasi untuk jijah teruskan berblog lagi. Sayang korang ketat-ketat!!


Dan juga mesti korang tak tahu bukan apa fungsi benda alah bawah header,nuffnang jijah tu kan. hahaha ape ingat saja-saja ke nak letak? hohoho




Yang ni kalau korang nak cari Petua,Tips Cinta,Tips Kesihatan,Tips Perkahwinan semuanya ada. korang klik je cari lah apa-apa juga tips kalau korang ada terlepas pandang dalam entry.


Baiklah buat korang semua Selamat Maju Jaya dalam berblog dan teruskan juga menyokong jijah. Selagi jijah boleh menulis dan berkongsi apa saja jijah akan teruskan berblogging. Mane tahu jijah akan kongsikan detik bahagia jijah akan datang nanti. tak mustahil bukan. 


Yang baiknya datang dari Allah. Yang buruk itu datangnya dari diri jijah sendiri. Terima Kasih Semua. Sayang korang ketak ketak! muahahaha ^_^



28 comments:

  1. wooo ramainya ahli-ahli kesihatan kat sini :)

    ReplyDelete
  2. fuyyo! tahniah- tahniah-

    rajin2 la dtg blog kite jugak..muehehe;)

    ReplyDelete
  3. selamat berblogging kak jijah! we support u! hehe

    ReplyDelete
  4. blog jijah mmg besttttt.... byk petua, byk info...
    cik misi katakan..hehheee..

    tahniah jijah dh dpt 3k follower

    ReplyDelete
  5. congratz jijah utk 3k.. hepi blogging ^^

    ReplyDelete
  6. tahniah jijah..eh tak sangka nama azzah ada kat situ..

    ReplyDelete
  7. er...saye nak eskrem boleh?..hahaha..saye pon ahli jugak.lalala

    ReplyDelete
  8. terbaik dari cik misi...nak sain leh..huhu

    ReplyDelete
  9. jijahh,tahniahhhh!! wahh...;p

    ReplyDelete
  10. toce2..gracias..arigato...kerana semua pihak secara langsung atau tidak langsung yg turut sama2 menyumbang trafik,idea kepada blog jijah! syg korang semua ^^

    ReplyDelete
  11. tahniah dear ^_^ follower dah 3k
    best hehee..~

    ReplyDelete
  12. terima kasih shida'R terima kasih jugak nohkodiang!

    ReplyDelete
  13. Keep on blogin.. Pehh lama gile tak tgk jijah kan.. Hehehe..

    ReplyDelete
  14. Wah Ramainya Ahli Kesihatan..
    Tahniahh...
    Selamat Berblog..

    ReplyDelete
  15. tahniah cik jijah..bertambah sehatlah semua nyer ^_^

    ReplyDelete
  16. kejap je bertambah...lepas ni target 4000 pulak...heee..happy blogging..:D

    ReplyDelete
  17. ahli kesihatan ? agak ramai yer :DD

    http://syazanasani.com

    ReplyDelete
  18. wah3333..jelesnye cepat je naik smpi 3ribu kan..target 4 ribu bulan bape lak cik jijah?

    ade tips x nak tambah ramai follower selain rajin blogwalking?hehe

    congrates tau ^^

    ReplyDelete
  19. ezad skytech: hehe 4000? adeh xnak pndg jauh sgt..hehe happy blogging juga ezad :)

    ReplyDelete
  20. wanie takde tips..tak tahu la dorang suka follow mcmner..hehe 4000? xtercapai akalku..hehe

    ReplyDelete
  21. dh ramai follower jijah.. tahniah!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!