Tuesday, October 25, 2011

Eksited tengok blog di Make over



Assalamualaikum...


boleh tak daku luahkan rasa eksited daku ke ladang gandum yang luas tak terperi tu.~~ entah kenapa rasa eksited lain macam *lebih eksited dari abg navy katakan mahu meminang daku! teheeeeeeee :p* daku sedar ramai jugak eksited nak tahu sebenarnya. cepat buat muka eksited sekarang! wink wink wink.


ape yang korang perasan macam dalam entry sebelum ni? testing testing itu dia. daku tak tahu kenapa tiba-tiba je rasa ni bukan blog daku! pagi tadi buka je blog.. biar betik! betul kaaaaaaaaaa....??


ahhh!! banyak betol iklan kan untuk tahu ape yang berlaku sebenarnya. haha mengada-ngada cik jijah ni oi!


baiklah baiklah.. rasa eksited yang tak ketahuan hala tu terjadi apabila blog ini sudah bertukar wajah! yehaaaaaa! dabedabeduu~~ sila lempang muka eksited bagai ni! muahaha ^^


maka adik adik kakak kakak abang abang sila muntah hijau apabila daku mengumumkan bahawa blog daku sangat cantik sekarang ni! kahkahkahkah lempaaaaangggg **


blog ni telah di reka cipta khas dari blogger yang tak asing la daku nak cakap oi. korang mesti kenal punya! dah banyak blog beliau design dengan sangat cantik!! rata rata semuanya puas hati dan oh sungguh gorjessssss jatuh cinta sama kau!


persembahkan ini tuan yang telah make over blog super jijah!! blog super?? perasaannn jap*





daku memberikan idea ciput je pada cik fiza. yang lain memang idea cik fiza sepenuhnya. kesian die perah keringat membanting tulang demi menyiapkan make over blog sumbing ni. eh macam tu pulak. hehehe


oke jangan tanya kenapa daku letak gambar mamat mane atas tu. muahaha ^^ saja mahu mengedikkan diri nak tepek gambar die sekali kat atas tu. oh first time letak gambar bersama oke sebab mood gatai hampir tiba. pengsaaaaaann! mungkin ada sesuatu untuk di kongsi?? hehe oh lom tiba masanya lagik untuk di war warkan .ececeh..





header yang gorjesss!!


"Perjalanan Seribu Batu bermula dari satu langkah" amat mendalam bagi daku. setiap kehidupan,masa depan yang mendatang bermula dari 1 langkah bukan. bermula dari 1 langkah untuk maju ke depan. daku bakal meneruskan kehidupan baru selepas ini. hehe teeeeeeettt!!


ini footer oke


footer daku gunakan ayat "Hidup biar berbakti walau tak di puji". hal ini sama seperti blog daku. daku suka berkongsi ilmu yang daku dapat, langsung tak mengharapkan pujian semata-mata. biarlah ikhlas segalanya. baru lah mendapat keBERKATan. janji happy dalam berblogging. aikkkkk tiba-tiba mood sayu pulak! derrmmmm -_-


ok sudah sudah. mood kelaut pulak nampaknya.


berbalik pada design menu tab tak banyak berubah dari asal. seperti mana ada eTIPS,eMEDIK,eCINTA sebelum ni. cuma sekarang design lebih cantik teratur! dan jugak buat pertama kali daku ada banner,signature serta watermark yang gorjesss! daku suke suke dan suke! makin bertambah sayang pada blog ni. oh ya..perhatian pada blogger.com!! jangan remove lagi blog daku! sudahnya mahu menangis air mata darah nanti. *ok tipu!


rasanya daku patut la beredar sekarang dari menaip sebelum korang muntah pink pulak! hahahahaha jeles ke? silalah jeles dengan memberikan komen sejujur hati! hahaha


terima kasih buat pengarang jantungku FIZA. ececeh. *ayat bodek* telah melaksanakan impianku menjadikan blog ni lebih cantik! makin seronok nak berblogging bersama-sama semua! amat puas hati dengan layanan,tunjuk ajar,idea yang bernas dan akhirnya penciptaan design yang sangat gorjess!!


berminat nak macam ni jugak?? sila lah jangan malu-malu pergi ke blog sihati merah jambu ni! tapi tolonglah jangan lebih cantik dari daku oke! hahahaha lempaaaaaaanggggg*!!


sekian ^^



32 comments:

  1. tetap cun syg!!

    tak sbr menanti berita selanjutnya..heheh..

    ReplyDelete
  2. memang cun habis blog cik azizah kita ni.. lagi2 sebab warna pink! akk suka ok!!

    ReplyDelete
  3. cantik..nk buat jugak mcm tu..
    tp x pndai la kak..huu.tolong ajarkan buat banner..

    ReplyDelete
  4. @Nur Auni: alamak yunk! ni buat akak buat sendiri. ni fiza yang buatkan!

    ReplyDelete
  5. chanteq sgtt!! ehem2..tiba2 lapaq nasik minyak ni kak jijahku syg..hehehe :D

    ReplyDelete
  6. jeles2~~ *sambil hentak2 kaki ;p

    ReplyDelete
  7. mcm nak kena tukar je cik azizah kepada puan azizah tak lama lagi tu...hehehehe :)

    ReplyDelete
  8. pink~~ sejuk mata memandang! ^^p

    ReplyDelete
  9. @..cik gugu.. jangan la begitu yunk! blog kamu pon cantik! hehe

    ReplyDelete
  10. blog awesome..mmg superb lah!!

    ReplyDelete
  11. @ecadwinkyasha xpe2 even dah kawen pon masih cik lagi okeeee!! hahaha lempanggg*!!

    ReplyDelete
  12. comenye header!! ^____^ nampak muda lagi..hehehe

    ReplyDelete
  13. cantik theme ni .. suka juga tengok!

    ReplyDelete
  14. ok, baru je perasan footer tu..hehe..cun2 template baru ni..boleh la join contest yg shida tag tu :)

    ReplyDelete
  15. @cikpjaz hehe muda ke..boleh la dah 23tahun pon...lalala :p

    ReplyDelete
  16. @Wanie kita join sesama eh wanie..hehe

    ReplyDelete
  17. lawa la .. jeles kak ... mahal tak tempah ..

    ReplyDelete
  18. @halila Ibrahim akak berpatutan jugak sebab puas hati cantik kan! hehe

    ReplyDelete
  19. cuunnnnnnnnyyyeerrrrr...feewitttttt..nak jugakkkkkk. bbbluuweekkkk... dh muntah pink nie. ekekeke

    ReplyDelete
  20. Terima Kasih cik jijah..wahh ni macam promote pulak ni..manis la cik jijah..kencing manis kang :p takpe..jijah kan misi personal Fiza kan..hikhik..tbe je kan

    ReplyDelete
  21. umang aii ekau jijah..make over ke ekau yg over excited ni..kah kah

    ReplyDelete
  22. comelnya blog jijah ni
    sedap mata memandang :)

    ReplyDelete
  23. @Cikgu Jaja™ jap nak amik bekas tadah muntah. biar muntah sebaldi. hahaha

    ReplyDelete
  24. @Azhafizah[フィザ] boleh jerk. nak manis lagi kita tambah lolipop nak. suka tak..weee~~

    ReplyDelete
  25. @kiz dua2 sekali bro....tapi jijah yg banyak eksited lah..muahaha ^^

    ReplyDelete
  26. pink gitu heheh..:)..cantik blog neh..terserlah ciri2 kewanitaan..

    ReplyDelete
  27. @Syuxer ciri2 kewanitaan? hehe umo makin dewasa dah syuk. memang patut pon design lebih feminin...hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!