Lirik Lagu Ezad Lazim- Percintaan Ini

11:14:00 PM 13 Comments A+ a-



Assalamualaikum :)


Percaya tak yang daku ni pencinta lagu jiwang yang handal? hahaha ok itu dusta! dengar boleh percaya jangan. muahaha~~ nak kata handal tak la jugak tapi daku memang minat gila ok dengan lagu rock 90an yang hebat berjiwangan sambil meleleh air hingus segala bagai. ok tipu*


memang kegemaran daku bila masa sedih,bosan,hati tak keruan *eh betul ke ayat* daku akan melayankan lagu lagu ni sebagai menghiburkan hati yang duka lara nestapa. ececeh. serius! apabila mendengar lagu jiwang bertambah lagi dengan hati yang tengah sedih pasti membuahkan rasa sayu yang teramat sangat dalam jiwa ini. 


tapi..

malam ini hati daku bukan duka nestapa ok. daku tengah bahagia. lalalala :p cuma cuma hati daku tiba-tiba terdengarkan lagu ini. oh sungguh menyentuh kalbu sesiapa yang mendengarnya. moh la layan pasti korang suka jugak ^_^


Masih terbayang di ruangan mataku
Saat indah bersamamu dulu
Masihku ingat janji manismu
Bertakhta di hatiku
Ooh… o.h….oohh…


Di kala itu engkau lah bintang
Menyuluh malam yang kegelapan
Tetapi kini tiada lagi
Tinggalku sendiri


Korus :
Percintaan ini amat memilukan
Perpisahan ini sungguh menyakitkan
Namun apa daya terpaksa ku telan semua kepahitan


Kepiluan ini meracun hidupku
Kesunyian ini membunuh jiwaku
Tergamak kau sayang
Melihat diriku dalam kesedihan
Dipermainkan olehmu
Sia – sia saja percintaan ini
Tak bisa sampai ke puncak nya
Sekelip mata hilang semuanya
Yang tinggal hanya airmata


Ohh..Ohh…Oh….




Ezad Lazim ya namanya sekarang. bukan Ezad exist sudah ^^

~~Percintaan Ini~~

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
ABU
AUTHOR
10/24/2011 11:28 PM delete

aku pun suka gak..90an
kalau karok red box layan abes lagu jiwang karat ni.. hahahahahaha

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
10/24/2011 11:33 PM delete

alamak cam ne tau sy suka lagu ni..kih kih..

Reply
avatar
sis92
AUTHOR
10/24/2011 11:35 PM delete

weewwweet tangkap cintan habis..first time dengar lagu ni:P

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/24/2011 11:47 PM delete

sis92: jijah pon first time dengar pastu terus suka..memang best giler!

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
10/25/2011 12:09 AM delete

owh jiwang nyer... ^_^

Reply
avatar
10/25/2011 12:31 AM delete

suda bergerak solo pulak..bukan jijah mmg jiwang ke? :p

p/s:lagu tu tangkap leleh la

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/25/2011 12:39 AM delete

Azhafizah[フィザ] : memang jiwang sungguh pon yunk! tangkap cinta lah.. pasti meleleh~~~ hehe

Reply
avatar
Hypo Chan
AUTHOR
10/25/2011 6:30 AM delete

dah lama tak dgr lagu jesnita^^ heeehhee suara dia ni sedap..

follow sini 3183^^

Reply
avatar
10/25/2011 8:40 AM delete

wah..best gk lagu dier erk..=)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/25/2011 11:31 AM delete

♥Aien Najwa♥ : dia bergerak solo pon masih sedap suara die kan..hehe

Reply
avatar
aimie amalina
AUTHOR
10/25/2011 12:01 PM delete

awwwww~
jom menjiwakan lagi jiwa kita!
yay!
suke plak lagu ni..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/25/2011 7:00 PM delete

@aimie amalina yey memang lagu ni best!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!