Tuesday, October 25, 2011

Ehem ehem Testing testing!


Assalamualaikum..


tersenyum simpul macam ayam berak kapur bila tengok sesuatu yang indah.macam tak caya je. daku punya ke ni? biar betol!! ah bukan kot. cepat refresh banyak2 kali! pasti kembali kepada yang asal.


eh tak? jadi macam tu jugak ke..alamak!! daku buat ape ni...



tolongggggg!!!



ape yang korang perasan tu..cer citer ce citer...tolooong camner nak bagi balik kepada asal!!





hehehe. tettttttttt!!! :p


27 comments:

  1. hekeleh...nak kata dia punya template n header baru lettewww....hahahaha

    ReplyDelete
  2. sori, tak boleh nak bagi komen sb 1st time singgah blog ni...but its pink and its sweet!

    jemput singgah blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com, nak mintak komen on cerita pendek yg saya tulis sendiri, ok ke ko?

    ReplyDelete
  3. wah2..makin cntik syg..ehem2..

    dh nak berubh status,blog pon brubh ea..heheh.

    ReplyDelete
  4. apa yang ehem..ehem.. ? ^_^

    ReplyDelete
  5. cantiknya....sesuai dengan jijah le... jeles i...hehehe

    ReplyDelete
  6. cantik lah ni.....hehehe

    ReplyDelete
  7. wahh, cantekkknyaaaaa!!! :). Patut la semalam eza nak g blog cik jijah...cik jijah privatekan..Hehe..Rupanya ada suprise! ^^

    ReplyDelete
  8. wahhh...template baru!! cantik dah...buat nak refresh pulak? :)

    ReplyDelete
  9. x paham! heheheee ... sb first time kat sini.

    ReplyDelete
  10. huh ? apakah ? haha !


    p/s : salam perkenalan . dtg dri dri post kak NUYUI :)

    ReplyDelete
  11. design blog baru! header baru! semuanya baru! semuanya cun! nape nak tukar yg lama pulak??

    ReplyDelete
  12. hehehe saja je kak kasi gempak punya! hehe

    ReplyDelete
  13. waahh de header baru tu..kih kih kih..

    ReplyDelete
  14. walau pon x taw pape
    tapi YUI kate belog ni dh cntik
    so..design belog ni la kot yg baru
    hehehe


    salam kenai!=]

    ReplyDelete
  15. template baru yg mengambarkan cik jijah sedang bahagia,huhuhu

    ReplyDelete
  16. huhuhuh..
    rahsia..
    tak boleh bgtahu.. :)

    ReplyDelete
  17. Apa yang nak balik pada asal...

    Header baru tuu?

    ReplyDelete
  18. weee blog sudah btukar wajah :)

    ReplyDelete
  19. terima kasih semua. nanti jijah gitau siapa yang make over kan! hehe :)

    ReplyDelete
  20. dah tau sape make over.........larikk..

    ReplyDelete
  21. i like~~~~~
    header baru gambar couple la..:)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!