Pra Perkahwinan Zahiril Adzim & Shera Aiyob

9:00:00 AM 13 Comments A+ a-


Zahiril Adzim dan Shera Aiyob akan melangsung majlis pernikahan (pagi) dan juga majlis persandingan (petang) pada 20 November ini bertempat di kediaman Shera Aiyob di Ipoh, Perak. 

Gambar pra perkahwinan Zahiril Adzim dan Shera Aiyob kat bawah ni. Kredit kepada SSgraphy kerana hasil kerja SSgraphy memang terbaik!!








jeles ai nok! sangat klasik,old school, gambar yang mantap! pre wedding ni ai tak mampu nak buat. muahaha ^^ 
Sama-sama kita doakan semoga apa yang telah mereka rancangkan akan berjalan dengan lancar dan dipermudahkan.


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
Cik Rose Cute
AUTHOR
11/12/2011 9:22 AM delete

Kad kawin dia memang cute kan....

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
11/12/2011 10:46 AM delete

jeles arr..ari tu kawen kenapa sis tak terfikir nak buat cam ni?

Reply
avatar
Miss Kagimoto
AUTHOR
11/12/2011 2:48 PM delete

pinky ! hehe

jon bace entry miya :)
http://giragiraromantic.blogspot.com/2011/11/simple-recipe-of-daging-masak-merah.html

Reply
avatar
11/12/2011 2:51 PM delete

amin...

ila mampu berangan ja la..ehheeh

Reply
avatar
Pondok Usang
AUTHOR
11/12/2011 8:44 PM delete

seronoknya tamatkan zaman bujang.. =)

Reply
avatar
mysara
AUTHOR
11/12/2011 10:10 PM delete

cute je diorg ni...:))

Reply
avatar
mysara
AUTHOR
11/12/2011 10:11 PM delete

cute je diorg ni...:))

Reply
avatar
Dalila Hamid
AUTHOR
11/13/2011 1:58 AM delete

sama padan. dik... akak tag ni... klau free la...OK. http://ceriteradalila.blogspot.com/2011/11/beauty-contest-from-aina-rahman.html

Reply
avatar
11/14/2011 12:17 PM delete

kad kawen pink tu..suke!gambar mereka sangatlah cantik!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/14/2011 12:53 PM delete

jijah hanya mampu berangan dan mimpi jelah. hehee

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!