Lelaki disangka beruk ditembak

11:00:00 AM 6 Comments A+ a-






KUALA PILAH: “Tiada apa yang mampu diucapkan selain bersyukur kerana nyawa saya masih panjang,” kata Mohd Fitri Md Wazir, 21, yang cedera selepas terkena tembakan peluru penabur dilepaskan seorang warga emas kerana menyangka dia adalah beruk yang mencuri buah kundang.

Kejadian berlaku di Kampung Gamin Hilir, Tanjung Ipoh, di sini, di kebun milik saudara warga emas berusia 70-an berkenaan.

Mohd Fitri ditemui ketika dibawa menaiki ambulans untuk dihantar ke Hospital Tuanku Ja’afar berikutan kecederaan di kepala. 

Mangsa berada di atas pokok berkenaan bersama rakannya, Mohd Mahathir Abd Aziz, 33, dan anaknya, Mohd Adam Naqli, 4, untuk memetik buah kundang milik bapa mentua Mohd Mahathir.

Kejadian itu cukup mengejutkan Mohd Mahathir yang masih lagi tidak dapat melupakan apabila melihat sendiri kepala rakannya itu berlumuran darah selepas terkena tembakan senapang patah terbabit.


tak pasal-pasal kena tembak. nasib baik masih hidup lagi. semoga cepat sembuh Mohd Fitri!

kawan-kawan. jijah perlukan LIKE untuk support jijah kahwin.
please like me..
vote me please! tqvm ^^

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

6 insan comel komen

Write insan comel komen
11/16/2011 11:09 AM delete

byk dah kes cm ni..

bahaya sungguh!

Reply
avatar
11/16/2011 12:34 PM delete

alahai.manusia disangka beruk...mmg xpasal2...mujur selamat.

Reply
avatar
cerita best
AUTHOR
11/16/2011 12:55 PM delete

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

Reply
avatar
11/16/2011 3:41 PM delete

nasib baik takde pape.. lepas ni kalau nak panjat pokok...kena pasang bendera.. bgtau 'ni manusia yg panjat. bukan monyet.' sekian

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
11/16/2011 10:05 PM delete

huhu..kesian dia..manusia disagka beruk.. ^^

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
11/16/2011 10:44 PM delete

bahaya betol kena kepala pulak tu..huhu

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!