Thursday, November 10, 2011

Patah Tumbuh Hilang Berganti Nuffnang


Assalamualaikum..




Sejak 2-3 hari kebelakangan ni daku agak kurang berblog dan berblogwalking. nak-nak masa cuti raya Aidil Adha baru-baru ni tak ramai blogger yang online. serba sebanyak membuatkan mood daku kurang untuk menaip entry. tentu takde siapa nak baca. huhuhu korang masih bercuti lagi ke. ke mood beraya lagi? -_-

Di sebabkan itu jugak BE selama sebulan iaitu Nescafe Chilled-Lah selamat melabuhkan tirainya dalam blog ini semalam. 

Tapi syukur Alhamdulilah rezeki datang lagi apabila encik nuffnang dengan murah hatinya memberikan daku BE baru Digi I Get My Buddyz Get. ya Allah syukur sangat! serba sebanyak dapat membantu tabung kawen daku ni. takpelah sikit-sikit lama-lama jadi bukit bukan. boleh beli barang-barang hantaran sikit-sikit.


Alhamdulilah ^^


contoh iklan. nak yang betul sila klik iklan daku k. tima kasih :)


tabung kawen daku! bila tah nak penuh ni. hehehe harap-harap sebelum majlis tiba tahun depan da penuh tabung tu. boleh cashout buat duit mas kawen. eh tak, untuk duit cincin buat si dia. mahal ke tak eh cincin silver o suasa untuk lelaki. daku tak tahu lor. hohoho

minggu ni kalau abg navy dapat balik Pee Dee ingat nak beli barang-barang hantaran. agak-agak ada mega sale tak??.... :p nak pergi KL tapi takkan nak bawak barang shopping naik bas kot. aaaaaaaaahhh! tension tol!

lagi satu hal leceh betol permohonan nikah dia tu. banyak prosedur dia. rumitnya askar ni! bertambah tension daku! semoga perjalanan di permudahkan oleh Allah. Amin.

tima kasih pada korang yang tak putus putus singgah blog naif ni. tima kasih. semoga korang pon di berikan rezeki oleh Allah dan pihak nuffnang sudi menapakkan iklan dalam blog korang tu. Amin ^_^




guyss!! need ur help please!
vote me please! tenQ u!!




10 comments:

  1. moga ada rezeki kahwin disitu yer..

    ReplyDelete
  2. bestnya cik azizah kita dpt BE
    bila la miss purple dpt merasa hehehe ;)

    ReplyDelete
  3. berdebar tak kak nak nikah dah. hehe

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan urusan nak mendirikan masjid tu..amin...

    ReplyDelete
  5. tahniah syg :)
    shida duk tunggu juga BE baru hehee ^_^

    ReplyDelete
  6. wah, bestnye..alhamduillah rezeki cik jijah...:D

    ReplyDelete
  7. bestnya dia..nanti mesti rezeki lain ada jugak..niat dah baik

    ReplyDelete
  8. kawen dgn en navy yek? org nak kawen ni selalu murah rejeki.. :)

    ReplyDelete
  9. @blog-tips-kurus yup kawen dengan navy. hehe Alhamdulilah rezeki ada :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!