Wednesday, November 9, 2011

Seksinya Zarina Ann Joulie Dalam FHM Indonesia


Perghhh seksi giler Zarina Ann Joulie ni. Dulu dah la penuh kontroversi hebat tentang die ni. memang nak publisiti murahan agaknya. hish hish hish Bulan Oktober yang lepas, dia tampil dalam FHM Indonesia. Mungkin cuba mengembangkan sayapnya di Indonesia setelah perkembangan kariernya di Malaysia agak terbantut. Memang mengujakan sungguh gambar-gambar yang dipaparkan.

ingatkan  atris hollywood mane yang berpakaian seksi ni. rupanya artis Malaysia kita ni sendiri. tak laku kat Malaysia berhijrah pulak ke Indonesia.



dia ingat die berpakaian seksi kat Indonesia orang tak tahu ke. hish hish hish




habis la buat malu negara Malaysia je. nanti jadi macam Model Pertama Malaysia bogel macam 36C Christy  tu simbol seks Asia. Nauzubillah~~

16 comments:

  1. artis hollywood ni..giler HOT la minah ni..suke betul cari publisiti dengan gaya seksi tu..

    ReplyDelete
  2. pokonbonyo tu? retis dari malaysia eh?ish2....tak ngaku aihh, dalam twitter kutuk orang sana sini dia tu,tape la..moga satu hari terbuka pintu hidayah...

    ReplyDelete
  3. onie dah like pic awak :)

    ReplyDelete
  4. aiyo minah ne xabis2 ngan kontroverseksi... ish...ishhh

    ReplyDelete
  5. apa la masalah pompuan ni..
    sedih tengok.

    ReplyDelete
  6. terkejut..buat malu nama malaysia je

    ReplyDelete
  7. hot babeh..hot...

    sampai bukak baju..huhu

    ReplyDelete
  8. ish..sexynya..
    baru smlm aku mimpi dia..huh
    camna la boleh masuk mimpi aku...

    ReplyDelete
  9. hemm..makin teruk la..wat malu Malaysia jew.harap2 dia dapat petunjuk n hidayah.amin.

    ReplyDelete
  10. menjadi2 minah ni..meluat aih wanie tengok..tengok pun x lalu..err

    ReplyDelete
  11. mcm mana kalau parent dia sndri tengok anak dia dedah sana sni mcm tu?? tahan malu muka tebal lah!!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!