Kad Kahwin Classic dan Vintage Zahiril Adzim dan Shera Aiyob

8:00:00 PM 26 Comments A+ a-




Zahiril Adzim bakal menamatkan zaman bujangnya bersama, Shera Aiyob pada 20 November ini. 




Konsep Classic & Vintage telah dipilih untuk kad kahwin side Zahiril. Idea kad kahwin ini telah dicetuskan setelah pasangan ini selesai melakukan pengambaran pra perkahwinan mereka pada bulan September 2011 yang lalu. Pengambaran telah dilakukan di kawasan-kawasan terpilih sekitar kawasan Shah Alam & Puchong. Hasil daripada foto-foto pra perkahwinan ini, Zahiril mula mendapat idea untuk menerapkan konsep Classic & Vintage dalam kad kahwinnya.

Zahiril memilih kata-kata Celebration of Love sebagai pengganti kata-kata perutusan raja sehari yang sering kali diguna pakai. Celebration of Love ini akan dilangsungkan pada 27 November bersamaan 1 Muharram 1433H. di Kelab Shah Alam Selangor. 



Tahniah di ucapkan! Semoga perkahwinan ni berlangsung dengan jayanya. Semoga di permudahkan segala urusan ^^

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

26 insan comel komen

Write insan comel komen
11/19/2011 2:11 PM delete

kad kawen artis tak sah kalau tak menjeleskan orang..huhu..vintage and classic tu memang unique..

p/s:kad kawen fiza nanti buat sendiri je..muahahahah

Reply
avatar
'Aisya Salim
AUTHOR
11/19/2011 2:12 PM delete

menarik tema wedding diorang, :DD

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
11/19/2011 4:04 PM delete

tahniah pada mereka..moga bahagia..:)

Reply
avatar
Abg Stalker
AUTHOR
11/19/2011 5:03 PM delete

woo..bergaya.cik jijah kita bila lg?ehem2..lama x dtg header pun da tkr. :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/19/2011 7:04 PM delete

@Azhafizah[フィザ] buat sendiri lagi jimat. hehe fiza kreatif boleh lah buat..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/19/2011 7:05 PM delete

@'Aisya Salim menarik tertarik kau memang dabomb!! muahaha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/19/2011 7:05 PM delete

@shazleenhairuddins jangan jadi giler udah la yer.hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/19/2011 7:06 PM delete

@Azzah Moga Bahagia. insyaAllah~~

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/19/2011 7:06 PM delete

@::CIK LYNN:: tengok orang la..memang la cantik..die artis. duit banyak. hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/19/2011 7:07 PM delete

@Abg Stalker tu la siapa suruh tak datang. hehe InsyaAllah bulan 3 tahun depan yer :)

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
11/19/2011 7:33 PM delete

aik bukan dah kahwin ke dorg ni?same ngan jijah jgk la ye..akad nikah dulu =)

Reply
avatar
cik diba
AUTHOR
11/19/2011 7:34 PM delete

cantek gler kad kawin dorg...exclusive...

Reply
avatar
Cik Nurul
AUTHOR
11/19/2011 8:10 PM delete

memang best lah diorang ni.. sama2 cute! ^^

~hope mereka bahagia hingga ke akhir hayat.. =)

Reply
avatar
cikpjaz
AUTHOR
11/19/2011 8:20 PM delete

wah!!!cantinyer, nk jugak..muahahahha

Reply
avatar
11/19/2011 8:37 PM delete

lelaki tu kawen aku tak kesah..
yg pempuan tu..nape pilih dy..
aku setia menanti kot..
hahahahahaha

Reply
avatar
11/19/2011 8:38 PM delete

cntik sgt kad kawin dorang.. meme cuwet kapel..ske3.. hope dorang happyly ever after

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/19/2011 8:49 PM delete

@Wanie wanieee!! shutttt diam2...hahaha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/19/2011 8:50 PM delete

@cik diba nanti cik diba wat gini gak yer :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/19/2011 8:50 PM delete

@Cik Nurul sama cantik sama padan :) Amin..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/19/2011 8:51 PM delete

@cikpjaz cikpjaz kawen nnti. buatlah gini! yg penting jijah nak 1 keping kad ni..hehehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/19/2011 8:51 PM delete

@Far8 budak baik amboiiiiiii gatai noh..hehe kita ni tak dipandangnya..hahaha

Reply
avatar
syafiqakarim
AUTHOR
11/19/2011 9:24 PM delete

lawaaa kan kan.
nanti nak buat mcm ni la.
cis,kt shah alam.tahu balik esok
haha

Reply
avatar
mumui
AUTHOR
11/19/2011 9:44 PM delete

cantik... cik jijah bila lagi?? hehe... jgn lupa jemput warga mahsa kolej...hihihi

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!