Maaf Kalian!

8:00:00 PM 26 Comments A+ a-


Assalamualaikum..


Ya Allah geramnya rasa bila line ni asyik meragam je. tak boleh nak update blog. tak boleh nak ping blog. tak boleh nak blogwalking. hujan. berukband over limit. sakitnya hati. nak buka 1 blog punya la makan masa berjam-jam. sampai buka blog kawan kawan kena reload balik. tu pon gambar takde yang keluar. wuaaaaaaa tensionn!!


kebelakangan ni daku dah mula terasa kebizian yang melanda. minggu depan je lagi jijah bakal ehem ehem. hahaha cuak giler. tak sempat nak fitting baju lagi. mak andam pon tak de pula sibuk call. ngehngehngeh lagipon tak leh nak fitting baju lagi sebab abg navy lom balik bercuti lagi. so nak tunggu die balik baru leh pergi fitting sama-sama. hehehe 


huh...sekarang ni tugas harian jijah semakin banyak. direct keje je. mentang-mentang la jijah nak cuti panjang saja je ragging awal2 kan. kawan-kawan suka menyakat jijah kat wad. malu ai nok..maklumlah ai adik bongsu yang belom kawen lagi dalam wad. muahaha ^^ tips 18sx pon adooooo. kahkahkahkah ~~~:p


aaaaaaaahhh di sebabkan line berukband yang selow, kebizian melanda, tugas harian semakin banyak jijah tak sempat nak update blog. nak blogwalking apatah lagi. tu pon ada 1 entry dari jijah. autopost je tu. takdelah blog bersawang kan. jijah dah siapkan schedule setiap post. hehehe Alhamdullilah   masih still ada pengomen yang tegar! terima kasih sayang-sayangku~~




di sebabkan itu jugak BE ke 15 Adidas Neo sudah tamat tempoh pengiklanannya. hanya mampu berikan 3.88 sen je. huhuhuhu ape ape pon bersyukur lah. -_-"






kepada kawan-kawan : cik wanieshida, nuyui,,cik fiza, cik mas, kak azzah, bro khairil maaf sangat kalau jijah lambat baca entry dan balas komen korang. bahkan tak sempat kita nak borak borak kat shoutmix. kesian korang kan hari hari datang blog jijah. ape kan daya semua alasan seperti di atas. tak mampu jijah mengelakkannya. huhuhu sayang korang ketat ketat! ^_^


risau pulak lepas majlis nanti jijah semakin takde masa nak berblog. rindu la nak baca entry mereka pasni.. huhuhuhu T_T

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

26 insan comel komen

Write insan comel komen
Ekkem Spark
AUTHOR
11/29/2011 8:12 PM delete

ok la 2 masih ade inisiatif lagi nak post entry ehehe :)

Reply
avatar
11/29/2011 8:21 PM delete

hehe,yui xbyr lg beruk ni..ngeh3..

xpe yunk,ada masa,sggh aje ea..

alaa..t rindu2an la...

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
11/29/2011 8:30 PM delete

memang line tenet nazak sekarang..ada masa tak bole bukak langsung blog sendiri..apa pun bila tenet laju,still dtg sini..:)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/29/2011 8:40 PM delete

@Ekkem Spark ada inisiatif dengan autopublih entry je. huhuhu ok la kan dari xdo.

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/29/2011 8:41 PM delete

@nuyui a.k.a miss YUI ala serius nanti rindu!! wuaaaaaaa tak leh terima hakikat semakin di lupakan nanti. huhuhu

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/29/2011 8:42 PM delete

@Azzah syg kak azzah! meceh sudi datang even selow pon. huhuhu

Reply
avatar
Solihahazahar
AUTHOR
11/29/2011 8:43 PM delete

alah saya pakai wireless berbayor pun kdang2 lembappp sabo jele~

Reply
avatar
3DDiE®
AUTHOR
11/29/2011 8:51 PM delete

sabo aje la...musim hujan nie...line pon buat hal la...hu3

Reply
avatar
cik najihah
AUTHOR
11/29/2011 8:53 PM delete

sy pun dah turun ke ME huhu

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
11/29/2011 9:26 PM delete

syg kita sama adidas neo tu dah ME..rasanya sebab dah tamat iklan rsanya..huhu..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/29/2011 9:51 PM delete

@Solihahazahar yeker. sebab cuaca la tu kan. huhuhu hujan je.

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/29/2011 9:51 PM delete

@3DDiE® betol2 tahu xpe...sabar jelah ni. huhu

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/29/2011 9:52 PM delete

@cik najihah adidas jugak yer..samalah. huhuhu

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/29/2011 9:52 PM delete

@shida'R ingatkan sebab tak bw tu yg ME. ehhe dah tamat iklan rupanya.

Reply
avatar
11/29/2011 10:53 PM delete

sokay la jijah..jijah ade ke takde ke..fiza datang sini jugak..hehehe..no biggie lah..siapkan urusan jijah dulu ok..

Reply
avatar
cik Es ღ
AUTHOR
11/29/2011 11:06 PM delete

tahniah jijah dah nak ehem ehem! ;p

Reply
avatar
11/30/2011 12:42 AM delete

syukur lah dear... dni BE pun tak ado... tak ado langsung... berbulan2... bila tanya nuff, dia cakap tunggu turn je sebab nuff bagi pada blog terpilih je... hmmm redha je lah dni

Reply
avatar
11/30/2011 4:21 AM delete

smkin bz rupanya, patutlaa xde pecut2 skrg, huh...

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
11/30/2011 12:29 PM delete

jijahjijahjijah..same la adidas neo tu kejap je menapak kat blog wanie..huhu..tp yg ministry health tu lame betol..keke

utamakan yg majlis tu dulu jijah..klu nk share masalah msj la kat FB tau..:)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/30/2011 4:23 PM delete

@Azhafizah[フィザ] syg fiza sgt2! kau sahabat kaulah teman :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/30/2011 4:24 PM delete

@Ardini Humaira tu la syukur la ade sedikit pon.

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/30/2011 4:24 PM delete

@caliph shuriken ape boleh buat. preparation semakin banyak!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/30/2011 4:25 PM delete

@Wanie ok syg~ ofkos ade masalah jijah text wanie k :) syg kamu ^^

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
12/01/2011 12:02 AM delete

xperla jijah oii..kami faham..
ehh kami??hahah mas wakil kan jugakk(konon)..entah2 mas org trakhir dok komen..hahah..

buat hal kawin dulu.tuh yang penting.bakal pengantin kene banyak rest n cool.jangan stress.kang abg navy duk akad nikah,jijah dok ketaq.hahaha.

dont worry,blog ni tetap mendapat kunjungan perdana..(acewahh!)hahah

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/01/2011 11:11 AM delete

@MaYa MustWany memang mas org terakhir komen. haha tak leh rest sgt. cuak ni! syg kamu yunk!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!