Saturday, November 12, 2011

Pra Perkahwinan Zahiril Adzim & Shera Aiyob


Zahiril Adzim dan Shera Aiyob akan melangsung majlis pernikahan (pagi) dan juga majlis persandingan (petang) pada 20 November ini bertempat di kediaman Shera Aiyob di Ipoh, Perak. 

Gambar pra perkahwinan Zahiril Adzim dan Shera Aiyob kat bawah ni. Kredit kepada SSgraphy kerana hasil kerja SSgraphy memang terbaik!!








jeles ai nok! sangat klasik,old school, gambar yang mantap! pre wedding ni ai tak mampu nak buat. muahaha ^^ 
Sama-sama kita doakan semoga apa yang telah mereka rancangkan akan berjalan dengan lancar dan dipermudahkan.


13 comments:

  1. Kad kawin dia memang cute kan....

    ReplyDelete
  2. jeles arr..ari tu kawen kenapa sis tak terfikir nak buat cam ni?

    ReplyDelete
  3. pinky ! hehe

    jon bace entry miya :)
    http://giragiraromantic.blogspot.com/2011/11/simple-recipe-of-daging-masak-merah.html

    ReplyDelete
  4. amin...

    ila mampu berangan ja la..ehheeh

    ReplyDelete
  5. seronoknya tamatkan zaman bujang.. =)

    ReplyDelete
  6. sama padan. dik... akak tag ni... klau free la...OK. http://ceriteradalila.blogspot.com/2011/11/beauty-contest-from-aina-rahman.html

    ReplyDelete
  7. kad kawen pink tu..suke!gambar mereka sangatlah cantik!

    ReplyDelete
  8. jijah hanya mampu berangan dan mimpi jelah. hehee

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!