Tuesday, November 8, 2011

Nescafe Chilled-lah Dah Metered


Assalamualaikum..



Alhamdulilah walaupun tak banyak earning yang dapat tetapi cukup banyak bagi semua BE yang ada. tetap bersyukur ^^. selama sebulan BE Nescafe Chilled-lah bermaharajalela dalam blog kudus ni akhirnya metered juga hari ni. 




terima kasih buat pengiklan Nescafe kerana sudi bertapak dalam blog ni. dan terima kasih buat kalian semua yang sudi datang berkali kali dalam blog ni. yang sanggup jentik iklan daku, daku sangat menghargainya. wang ni serba sebanyak boleh support sedikit perbelanjaan untuk tabung kawen daku tahun depan. 


selepas metered nya Nescafe ni dah takde lagi BE yang berkumandang dalam blog ni. sob sob T_T harap-harap lepas ni ada BE lagi untuk bantu tabung kawen daku. Semoga di murahkan rezeki kawen daku ^^


dan semoga Allah memberkati rezeki kalian juga. Amin~~



sebelum tu nak mintak tolong.. like gambo jijah.. kt page Rumah Kebaya Malaysia http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150375874806785&set=a.10150355316621785.344873.179036286784&type=1&permPage=1
like gambo ni seramai yang boleh min 500.. please eh...kan lebih baik tolong seseorang dirikan masjid. korang pon dapat pahala. InsyaAllah :)

13 comments:

  1. BE akk pun tinggal 1 jer.. tu pun dah lama x gerak2..

    p/s: akk selalu jer click iklan Nuffnang jijah.. hope ada lah BE jijah lepas ni yer..

    ReplyDelete
  2. banyaknye BE jijah..fiza takde BE dah..cik nuff merajuk dah tu ngan fiza..

    ReplyDelete
  3. @Zana Adieyza yeker kak...nanti jijah klik akak pulak yer...sama2 kita membantu :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah :) usaha lagi ~

    ReplyDelete
  5. shida pun tgal satu je huhu..

    ReplyDelete
  6. @fiQ'Ra huhuhuhu usaha keras sikit..haha

    ReplyDelete
  7. @Cik Nurul alamak yunk..metered la kenapa tahniah pula..hehe

    ReplyDelete
  8. @nuyui a.k.a miss YUI xdo BE..nape nak tahniah! huhuhuhu kesiannn T_T

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!