kerana ego..musnah harapan :(

11:31:00 AM 2 Comments A+ a-


Awak
Hari ini saya happy sgt
Awak datang konvo saya
Tapi saya buat2 biasa je
Egonya saya,padahal hati tu suka

Awak
Hari ni saya happy sgt,
Awak kasi bunga,
Tp saya malas nak tunjuk suka,
Egonya saya...
Padahal dalam hati tu rasa nak
melonjak je...Seronok gile..

Awak
Hari ni kita makan semeja
Saya buat selamba je,
Saje biarkan awak dengan parents saya
Tapi saya bangga
Awak dapat serasi dengan mereka

Awak
Hari ni saya dapat berita,
Awak demam..rungsingnya saya..
Saya risau tak tahu nak buat apa.
Saya jauh..saya cuma dapat tanya
khabar awak je..

Awak
Hari ni saya berserabut sangat
Tapi saya tak tunjuk,saya terpikir
Macamana keadaan awak..
Awak senyap je..Saya senyap la
Egonya saya..

Awak
Hari ni saya tengok awak senyap je
Saya pon terfikir,awak ingat saya lagi?
Saya ingat awak tp buat selamba je
Dalam hati tuhan je yang tahu

Awak
Hari ni saya tengok awak senyap lagi
Saya cuba hubungi awak
Tapi tak dapat..
Mana awak pergi...

Awak
Hari ni saya tengok gamba kita
Saya terfikir,
Awak selalu tak tengok macam saya?
Whatever tuhan je yang tahu

Awak
Hari ni hati saya meronta
Saya ingat nak call awak
Tapi saya takut ganggu awak kerja
Kesian awak..

Awak
Hari ni saya tak call awak
Bukan sengaja,tapi saya banyak keje
Saya tahu awak hampa
Maafkan saya...

Awak
Hari ni saya tak call awak lagi
Bukan sengaja tapi
saya tak tahu lokasi awak
Saya buntu gile..
Tak tahu macamana nak hubungi awak
Maafkan saya lagi..

Awak,
Kenapa terus menyepi,
Saya risau sangat,
Awak dah lupakan saya ke?

Tapi saya masih ingat kat awak...

Awak,
Sebulan terus berlalu,
Namun awak masih menyepi,
Telefon pun tak berfungsi,
Betul la awak da lupakan saya kat sini

Awak
Saya terlihat satu gambar di FB awak
Gambar tu cukup menjelaskan
Suasana sebuah majlis.
Yang nyata hati saya hancur!
Dalam diam rupanya awak mengikat
pertunangan..
Sampai hati awak..

Awak
Kini saya sedar
Maaf jika panggilan saya selama ini
Menganggu awak
Yang nyata awak bukan di takdirkan untuk saya
Biarlah saya terus menyepi
Pasrah jika jalan ini yang kita pilih
Tapi satu perkara yang awak perlu tahu
Mengenali awak adalah anugerah terindah
Yang pernah saya miliki

Terima kasih awak..









All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

2 insan comel komen

Write insan comel komen
8/17/2010 9:43 PM delete

sedih nyer...xmo ego2 lagi...

Reply
avatar
Cik Muda Sae
AUTHOR
9/02/2011 6:34 PM delete

alaaa.....sedihnyew....

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!