auww cak! mulai 1 jun nanti jijah nak mulakan 30 day's Challenge. rata-rata ramai blogger dah mulakan dulu kan. tak pe tak pe. jijah ...

hai kalian.. pernah tak kalian rasa pinggang kalian rasa sakit sangat. lebih-lebih lagi kalau menhadap laptop lama-lama gara-gara nak ...

“Debaran yang saya rasakan ketika akad lafaz nikah kali ini amat luar biasa. Tapi, Alhamdulillah semua berjalan lancar dan saya bersedi...

Bila malam hati terusik pulak nak nyanyi kan lagu jiwang. lagu sangat sentimental dengan penuh penghayatan lebih-lebih kalau ha...

dalam entry yang lalu daku pergi Event Tupperware Brands sempena pemilihan director-directors mereka tu. tu semua untuk stokis-stokis dia...

Hai kalian... daku tak tahu lah hari ni cuti ape. tapi encik tentera laut kata Sabah cuti hari ni. setahu daku Hari Gawai Dayak 1 Jun...

Cinta adalah anugerah dari Tuhan yang Maha Esa yang tidak dapat dipisahkan dari kehidupan manusia. Cinta antara laki-laki dan perempuan...

sambungan dari entry Part 1- Kanak-kanak Kurang Berat Badan Part 2- Kenapa Berlakunya Kurang Berat Badan Part 3- Bagaimana hendak Men...

fuhyoo 13jam belog daku di biarkan tanpa kasih sayang. kesiannya anakku ni ya. ha..kini mama dah balik terus jenguk bebelog tau. betapa s...

Assalamulaikum kalian.. bila menyebut tentang bekas makanan,jenama Tupperware sememangnya cukup sinonim dengan masyarakat kita berbanding...

Datuk Seri Khalid Muhammad Jiwa (Datuk K) tidak menghalang isterinya Datuk Siti Nurhaliza Tarudin menyertai latihan sebagai Ask...

zaman menjadi pelajar adalah zaman yang paling manis sekali. yelah tunjuk je matrik card semua benda boleh dapat percuma atau pon di beri...

Bila Allah cepat makbulkan doamu,  maka DIA menyayangimu, Bila DIA lambat makbulkan doamu,  maka DIA ingin mengujimu, Bila D...

Assalamualaikum kalian... Bila dah meningkat usia ni mulalah merasakan diri ni cepat sangat lupa. Bagaimana pula dengan kalian? ka...

Assalamualaikum kalian.. wah. 14jam belog terbiar tanpa kasih sayang. ni yang rasa nak peluk cium lama-lama ni ibarat seorang ibu dan ba...

Assalamualaikum kalian.. PENYUSUAN SUSU IBU PILIHAN TERBAIK!! semua ibu di galakkan menyusu anaknya dengan susu ibu sahaja...

Bacalah Tasbih Fatimah.  Barangsiapa yang memba ca Tasbih Fatimah, sekiranya dia mati malam itu, dia akan dikira sebagai mati ...

hai kalian.. amboi. amboi. siapa yang kata my favorite kek Secret Recipe ni tak halal wei... dah lama dah secret recipe ni beroperasi ...

klik banner kalau nak masuk bloglist pooh saya suka blog pooh kerana dah lama dah jijah follow.  lagipon ai 1 syarikat keme...