Bagi kakitangan awam mari calculate berapakah jumlah kenaikan yang akan korang terima bermula Januari 2012 mengikut jadual peratus...

Khamis lepas[ klik untuk baca ] husband jijah balik juga selepas hampir sebulan tak balik. wuuu~~ lama kan tak jumpa. sabar jelah ...

Rancangan 30 Minit Ustaz Don Isnin- Khamis 9.30 malam. Ulangan Setiap Hari 6.30 pagi dan 3.00 petang Jumaat-Ahad Nama: Don Daniy...

Semua orang akan di panggil untuk melihat wajah Allah di akhirat, tetapi Allah akan datang sendiri kepada wanita yang membera...

Hari ni cuti sehari Hari Kelepasan [HK] maka jijah ambil masa cuti ni pergi servis My PE . dah lebih dari 10000km pun. sungguh tak p...

Majlis kahwin dah pun basi tetapi belum berpeluang lagi nak review wedding. lebih-lebih lagi sebulan baru siap gambar dari OP. huhuhu so k...

Manisnya Abby Abadi bertudung.. satu pendekatan yang positif dalam diri beliau. Kunjungan pelakon Abby Abadi ke Mekah untuk m...

KERANA LIDAH... =>> KERANA LIDAH Adik beradik bergaduh, =>> KERANA LIDAH sahabat menjadi musuh, =>> K...

kesihanilah suami kita :) selamat beramal..

Akhirnya tarikh keramat kedua pasangan dua sejoli telah di beritahu. Awal Ashaari 31 tahun dan Scha Al Yahya 29 tahun akan melangsung...

Perihal kek kahwin ni jijah tak la risau sangat sebab kek ni jijah order dari mak kawan jijah. Pada hari majlis kawan jijah Yus siap deliv...

It's not grand but it's pretty for me! Special thanks to my family who work hard for my wedding! terharu sangat sangat! dah tak lu...

wowww memang manis gila Irma Hasmie sejak bertudung ni. makin jelita dan menawan. hehe tahniah kerana selamat menjadi tunang kepada ahli p...

Today...jijah ada Ceramah Pendermaan Organ hingga jam 12 pm tadi.. mujur lah setengah hari je ^__^ seronoknya husband hantar ...

Surah ini paling pendek, hanya mengandungi 3 ayat & diturunkan di Makkah dan bermaksud sungai di syurga. Kolam sungai ini di...

Alhamdulilah!! finallyyy pengubat rindu jijah dah ondaway balik PD pagi ni.. yayyyy!! after 1 months tak jumpa...akhirnyaaaaa... my...

Jika hakikat pernikahan adalah kerana SEKS, maka pasangan rajin bertengkar jika… Servis di kamar tidur tidak memuaskan . Jika ...

Huhhhh! Geram sungguh seorang gadis yang hanya baru berumur 15 tahun dah pandai ikut teman lelaki hanya semata mata kerana cinta dan mer...

salah parking kereta ni.. hahaha

Gara-gara buat double duty  [ klik untuk baca ] semalam.. jijah tak sempat nak buat auto publish entries untuk hari ini... ber...

Seorang remaja perempuan berusia 15 tahun dipercayai diculik tiga individu termasuk seorang wanita ketika dalam perjalanan pulang ...

Salah tanggapan bahawa bayi yang menyusu ibu perlu di berikan air masih berlarutan walaupun telah banyak kajian saintifik membuktikan keb...

ahhh! memang monday bluesss ok.  hari ni terpaksa buat double duty gara-gara kekurangan staff bekerja. masuk syif pagi 7am-2pm .  ...

Sejak berkahwin ni dah lama tak dengar khabar berita tentang Tomok ni kan. Alhamdulilah isterinya Ayu sudah sarat mengandung 7 bulan 1 har...

Ezlynn sejak berkahwin empat bulan lalu dia lebih rajin ke dapur dan sehingga kini sudah boleh memasak pelbagai hidangan kegemara...

Pertama kali dengar lagu ni memang jatuh cinta. bestt! suatu lagu yang baru dari Ramlah Ram. sangat merdu dek halwa telinga yang mendenga...

Wasiat NABI MUHAMMAD S.A.W. MESTI BACA!!!!! ni adalah benar... sila baca sehingga habis... dan tolong sebarkan kepada seb...

4 JENIS PEREMPUAN yang akan menjadi ISI/PENGHUNI NERAKA : ✿~ Perempuan yang JAHAT MULUTNYA atas suaminya.. ~ suka jatuhkan...

~✿>> INGAT KATA-KATA INI..<<✿~ "Rumah boleh dibina dengan batu, pasir, simen dan kayu.. tetapi RUMAHTANGGA...

‎1. JANGAN TIDUR MEMAKAI JAM TANGAN | Jam boleh menghasilkan radioaktif, walaupun hanya sedikit, tapi kalau terlalu lama memakainya boleh ...

Nanti.. jika saya punya ANAK, saya akan MENGAJARKANNYA terlebih dahulu tentang ALIF-BA-TA-TSA sebelum diajarkan oleh guru ngajiny...

Rata-rata ramai blogger mengenali Broframestone. baru baru ni bro mengendalikan Projek 100 Blogger untuk tujuan pengiklanan. 100 blog yang ...

Air kencing memang akan berubah-ubah. Perubahan air kencing dipengaruhi oleh beberapa faktor, dan yang terpenting adalah kadar air dalam...

lelaki boleh angkat gadis 45kg tapi tak mampu angkat gas 14kg. ape cer?? hehe