salam kalian... entry ni daku nak ucapkan ribuan TAHNIAH pada kawan-kawan course FARMASI KKM Mahsa University College.. batch 3/07.....

Saya ingin bercerita mengenai kisah adik saya, Nur Annisa, seorang gadis yang baru menginjak dewasa tetapi agak kasar dan suka berkelakuan...

haaa.......ni lagi 1 favourite lagu baru dengar tp da suke.. Yeah!! mmg best gler lagu ni.....kisah rumah tangga... xkesah la rumah tangga ...

Salam kalian :) tadi daku dengar radio...tibe-tibe hati terusik dgn 2 lagu... bila dengar best gler plak.. sweet sgt2... hati pon da tersan...

Bila daku didatangi malam, gelora perasaan mencengkam di jiwa, masihkah ada lagi dayaku menghindar dari kealpaan…. Diterjah berbagai persoa...

Setiap pasangan bercinta pasti akan merasai dunia ini mereka yg punya. 'Cinta mencintai bererti memaafkan, memberi dan saling mengerti....

Azan maghrib yang berkumandang mengejutkan aku dari lamunan. Dah masuk waktu maghrib rupanya. Masih banyak lagi barang-barang yang belum...

hai blogger.... jumpa lagi... dalam entry lalu kalian sudah study LATIHAN PERNA FASAN kan... kali ni nak kongsi lagi tangani stress ...

Salam blogger kesayangan...♥♥ Hari ini ape mood kalian?? kalian ada STRESS ??? jika ada...jom daku kongsi2 knowledge camner n...

pergh......... raya ke 8 terasa la sgt bosan..huhu raya cam xraya je... sunyi sepinya rumah.. jgn kan kata rumah,,, taman perumahan ni pon ...

tiba2 cari punya cari best plak lagu ni... lalu upload la kt blog... yesss...layan je la.....

Satu Malaysia Berdiri, Teguh di bumi Nyata pupuk semangat satu Malaysia Sepakat, Rakyat didahulukan Pencapaian diutamakan Perpaduan, Menda...

Hati Seorang Wanita.. 1.Bila sorang wanita mengatakan dia sedang bersedih,tetapi dia tidak menitiskan airmata,itu bermakn...

Kehilangan Misteri Dato' Sosilawati Akhirnya Terjawab Apabila Beliau Dibunuh Dengan Kejam Bersama 3 Yang Lain. Keempat-empat mereka...

Kau ibarat permata di dalam hiasan kaca Yang tak bisa disentuh Namun hanya boleh dipandang Ingin sekali ku sentuh Ingin jua ku memiliki Ka...

Di kesempatan ini,saya Nur Azizah memohon jutaan kemaafan kepada kawan-kawan : : : : : : SKPA,Port Dickson 1995-2000 STPD 2001-...

arghhhhhh.... Esok hari memantai kena syif petang... xdpt tolong family masak! raya 1st n 2nd kena syif petang lagi..tapi sempat ...

arghhhhhhh..... tadi pg 7am last keje malam selepas 3 malam bsengkang mata... aduh mengantok teramat... blek2 keje mandi terus tidoo sam...

Salam kalian.... Actually daku baru pulang dr majlis berbuka puasa syarikat ayah daku kt nilai springs.. uh..agak kepenatan jugak la......