Sekejap lagi nak menjelang 2013 kan... Pejam celik pejam celik cepat saja masa berlalu.. tanpa sedar setahun sudah berlalu..  u...

Maafkan masa lalumu..Tawakkalkan masa depanmu.. Nikmati saat ini..  Memang memaafkan takkan mengubah masa lalumu.. tetapi ia d...

Balik kampung... hooo hooo Balik kampung. ..tanam jagung.... eh eh ke situ pulak.. :p happy ni... sebab esok jijah naik flight bal...

3 hal dalam hidup yang  tak boleh  hilang 1. Kehormatan 2. Kejujuran 3. Harapan Jika kita tidak memiliki wang, dan m...

Kalau kat semenanjung mak kalau beli barang dapur selalu beli beras Cap Rambutan .. bila duk sabah ni cari beras cap rambutan takde pula...

Semalam kan cuti krismas .. kebetulan jijah cuti lepas kerja malam... bosan sangat tu yang buat entry Menghitung hari tu...hehe t...

Minggu ni banyak betul jijah menghitung hari ... heee terutamanya tak sabar nak balik semenanjung! akhirnya dapat jugak jijah cuti ev...

3 hal dalam hidup yang tak pernah kembali: 1. Waktu 2. Perkataan 3. Kesempatan Kita tak boleh memutar kembali ...

Baik sungguh hati encik nuffnang ni kasi jijah BE... tapi kepelikan juga sebab start date iklan 1 Dec tapi sekarang baru dapat...

Nasib tak susah nak cari Big Apple dengan Secret Recipe dekat Sabah ni..hehe last makan Big Apple bulan sembilan lalu sebelum jijah ...

klik banner untuk join :) 26th Birthday Giveaway by ShidaR Birthday Gurl ni akan sambut pada 5 Januari 2013 :) Happy Birt...

Buka akaun encik nuffnang pagi ni..  Alhamdulilah ada BE baru muncul... Digi Triple D  Digi buat promo tu Jualan Int...

أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الْعَظِيمَ الَّذِي لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ “Barang siapa memperb...

3 hal dalam hidup yang paling berharga: 1. Keluarga 2. Sahabat 3. Cinta Kekayaan bukan soal berapa ...

Setuju atau tidak?? hehee

Alahai...... Balik belayar duduk base seminggu j er...pastu belayar seminggu la balik... begitu la navy.. kalau tak belayar memang tak...

Tahukah Anda ?? Selalu dalam bilik bedah kita selalu tengok doktor memakai baju hijau semasa bertugas. Kenapa? Pada mulanya do...

Siapa yang PALING BANYAK BERSELAWAT kepada Nabi Muhammad saw, dialah yang PALING RAPAT dengan Baginda..kita nak berselawat pun M...

hai kalian... Rasa bosan timbul apabila kalian jemu mengadap sesuatu berulang-ulang kali. Dalam situasi lain, rasa bosan timbul apab...

Susah nak tidur?? Petua Untuk Menangani Masalah Susah Tidur Tukar Tabiat Kalian Berhenti merokok Jangan tidur pada siang hari ...

Bagaimana nak memiliki bibir yang menawan.. Boleh baca juga TIPS MENJAGA BIBIR 1. Minum lapan gelas air putih setiap har...

Tips Untuk Memilih Kasut Yang Sesuai 1. Kasut mesti berpadanan dengan ukuran kaki anda. 2. Pakai kasut untuk berjala...

Ya Allah Ya Tuhan ku, kurniakanlah RahmatMu kepada kami agar kekal abadi aman damai yang berkekalan di dalam rumahtangga,sihat ...

yehuuu~~ encik suami dah bergerak semalam dari Pulau untuk balik darat.. hari ini InsyaAllah sampai jeti base dia.. tak sabar nak j...

11.12.12 Alhamdulilah sedar tak sedar dah setahun usia perkahwinan jijah dengan suami Zulkhairi Syafiq... adat bila bersama dan berja...

google Pilihan 1: Ambil satu camca minyak masak dan lumurkan di kepala biarkan sampai ia kering. Secara perlahan-lahan masalah hi...

First time tengok gambar Farid Kamil dan Diana Daniele kahwin,  pelik.. boleh ke selain askar kahwin bawah pedang??  sedangkan ang...

Start jumaat lalu lagi hidung ni tersumbat.. tak selesa rasa bila hinguss meleleh jer.. wuuuu~~ batuk pon on n off. .. ...

Sejak 12nov lagi dia duk menari-nari dalam blog comey ni.. hari ni buka jer nuffnang tengok earning dah jadi ME... t...

"Jika kita kecewa, jangan disalahkan takdir kerana Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk kita. Di mata kita mungkin i...

5 Minit sahaja , Syurga menanti wahai Orang2 MUSLIM : Khasiat Ayat Kursi : ☑ Baca pada saat keluar rumah, 70000 malai...

InsyaAllah suatu hari nanti kan :)

apa komen korang? hahaha

Hari ni jijah Off.. tiba-tiba jadi rajin nak mengemas rumah. .  memandangkan langsir ni orang lama punya dengan perasaan 'rajin&...