Susu Segar Kurma Farm Fresh

by - 6:28:00 PM


Dah jadi viral pula SuSu Kurma dari Farm Fresh ni..




memang tak di nafikan ianya sangat sedap di minum
kalau yang jenis malas nak blend susu+kurma macam daku ni sangat sesuai la beli susu ini
selain untuk menambah tenaga di bulan puasa ni,
ia juga sebagai milk booster untuk ibu menyusukan anak.. seronok bukan :)



susu kurma ni pun sangat laris dan limited pembeliaan nya..
sebotol RM8.50..
so kalau korang dapat beli banyak sangatt beruntunglah....hihihi




You May Also Like

4 insan comel komen

  1. inshaaALLAH mggu dpn dpt rasa.. sbotol rm 7.50

    ReplyDelete
  2. ooo kena selongkar rak pasaraya ni

    ReplyDelete
  3. selalu imah beli farm fresh ni yang perisa lain. tak pernah lagi try yang perisa kurma. mesti sedap.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!