Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN


Segmen baru dari Abg Ben..
bukan mahu cari gaduh tau! sekadar memberikan pendapat ikhlas dari lubuk hati kecil ini..

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN..

  • Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?

so far yang ada tinggalkan jejak kat blog jijah semuanya ikhlas...biasa dorang straight to the poit! tapi itu juga bergantung la dengan entry yang kita buat..samada memerlukan pendapat yang sahih o main2..hehehe

  • Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
ermm...biasa mereka tak suka nak mempamerkan gambar dorang..itu privasi katanya..ldorang tak nak blogger lain tahu siapa dia..lagipon dorang bukan macam perempuan posing sini lah..posing sanalah..huhu

  • Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
ada yang minat sangat dengan penulisan..macam perempuan juga mereka pon nak juga kongsi cerita tentang kehidupan mereka dan sebagainya dalam blog dorang..daripada dorang melepak tak tentu hala baik berblog..dan paling penting mereka suka income yang masuk! jujur cakap! huhu

  • Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
ha..betul tu! sebabnya mereka lebih banyak idea-idea yang menarik...bukan cakap merapu merapan! blog lelaki lebih kepada isu-isu..blog mereka pon simple..tak de pon sarat macam blog perempuan! betul kan..

  • Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
sudah pasti blog abg ben! dan member-member DSB seperti Myung,Mas,Nazrul Ashraff :)

  • Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..
huhuhu...blog yang sesimple yang boleh...1 colour warna je...ade follower..nuffnang..


dah siap abg ben :) nak join juga? masuk link ni Blogger Lelaki vs Perempuan


7 comments:

  1. hihi.
    suka baca pndpta org.
    best2...

    salam singgah dri blog Abg Beng

    http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

    ;D

    ReplyDelete
  2. tue dia ehhh...
    macam-macam jawapan yg kuar...


    salam ziarah dari segmen panas En Ben...

    ReplyDelete
  3. gadis merah jambu nie..

    singgah dari blog BEN ASHAARI..

    ReplyDelete
  4. and belog org llaki takde pink..kui3x..
    arghh..malunya saya...:P

    ReplyDelete
  5. btol3..dpd melepak..baik berblog..terbaeekkla..
    salam ziarah..~~~

    ReplyDelete
  6. singgah cni yek dari blog incik Ben ^_^

    ReplyDelete
  7. salam santau dari Blog Abg Ben..

    cool entri...

    http://heandsheloves.blogspot.com

    >NiSha<

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!