Shopping barang Cosway

5:44:00 PM 2 Comments A+ a-


bila gaji....mulalah kehendak melebihi dari keperluan! hish tak leh jadik ni! habis la duit daku...hohoho camner nak simpan untuk kawin ni...huuuuuu
staff tempat keje saja je nak jual kat daku macam-macam produk...dah tu dah la daku ni senang terpengaruh..akhirnya beli lah jugak! tengok je lah ape yang daku beli tu...



deep cleansing mask cosway RM 21

saja gatal-gatal nak beli mask ni untuk hilangkan bintik-bintik hitam atau bintik putih..dulu masa student selalu pakai orang punya...heheh tapi sikit je yang keluar...untunglah kan...tapi Alhamdulilah dah keje ni berKEMAMPUAN nak beli sendiri... jadi malam ni boleh guna lah kot...hehehe

then beli 1 set barang cosway ni..tah ape nama set ni...hehe


1 set cosway RM 29..

tapi set ni bagus lah sebab ada 5 produk dalam ni...iaitu bedak,deodorant,perfume,body spray dan lotion badan dan tangan! untung sangat beli! berbaloi-baloi lah kalian RM 29 jer...wangi sangat-sangat tau!
Alhamdulilah lagi dapat beli hasil titik peluh sendiri....

ok daaaaaa... :)

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

2 insan comel komen

Write insan comel komen
cik ewun
AUTHOR
3/24/2011 7:31 PM delete

jijahhhhhhh! kiko macam minat set yg ke dua tuh huhuhu ape nama! nnti shoutbox kiko taw :)

Reply
avatar
GeminiGurlz
AUTHOR
3/24/2011 9:22 PM delete

cik azizah... kte pun memver cosway ga... betul ke yg produk wane pink tu 1set rm29??

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!