patut tak buang misterlinky gajet nI??

6:46:00 PM 7 Comments A+ a-



kalian....


contoh widget daku

daku ada letak misterlinky widget dalam blog daku
sebelum ni daku buat sebab memudahkan follower daku
meninggalkan link blog mereka dengan meletakkan dalam widget ini
jadi mudah untuk daku terjah balik...

tapi,
orang kata letak widget ni memberatkan blog...
betul ke?
kalau memberatkan...daku rasa nak buang je..
dalam blog ni nak isi benda yang penting2 jer...huhu
biar simple vs sempoi...hohoho

tapi sayangnya nak buang..
da banyak link macam kat bawah ni...huhuhu



ade sesiapa ade pendapat tak??
patut o tak patut buang widget ni?
penting ke tak?
senang ke susah?

toloooooooong :)


untuk mendaftar widget ni


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
padlie
AUTHOR
3/16/2011 7:00 PM delete

Terpulang pada tuan empunya..
blog yg banyak widget, ada lagu dan banyak gambar mmg aka berat..
terutama utk pengguna broadband.. bandwidth bazir..

kalau streamyx ok la..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/16/2011 7:07 PM delete

padlie

tu la...jijah rasa patut buang..sbb jijah pakai berukband mmg line slow giler..

Reply
avatar
dyg
AUTHOR
3/16/2011 7:38 PM delete

tp boley jugak cik jijah x buang sbb ada yg folo tu x letak link dorg..nk track dorg pon susah..yg ni klik aje terus ada link tertinggal kat blog kita..huhu...

Reply
avatar
dyg
AUTHOR
3/16/2011 7:38 PM delete

tp boley jugak cik jijah x buang sbb ada yg folo tu x letak link dorg..nk track dorg pon susah..yg ni klik aje terus ada link tertinggal kat blog kita..huhu...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/16/2011 7:42 PM delete

dyg

jijah pon pikir camtu dyg..sng nak track pada siapa yng tak tinggal link..

Reply
avatar
Dekcik
AUTHOR
3/16/2011 9:44 PM delete

2 lah dekcik pown nak buang gak..tapi nak dekcik selalu pegi blog2 diowng blik pakai bloglist 2..macam mane nur leh kcik kan2 eh..dekcik nye bukan men pnjang lebar agy..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/16/2011 9:49 PM delete

dekcik
haah kadang2 lau ade contest o giveaway..jijah amik link dari situ je....tu pasal syg nak buang la...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!