Tuesday, March 8, 2011

Uncle Seekers Follow daku!!


Assalamualaikum kalian :)

aduh penatnya!! baru pulang dari Majlis Konvokesyen adik daku!!
terus on kan lappy!
saja je sebab nak tahu jugak perkembangan dunia-dunia blog pada hari ini..
tak banyak citer pon kot hariini...

tapi...

alangkah terkejutnya daku apabila
UNCLE SEEKERS follow blog daku!! giler ko!! mahu daku tak terperanjat!!

Ketakutan Itu Satu Hiburan

kalian tahu ke uncle seekers tu sape?? tahu?? ke tak tahu?? korang ade?? hahaha takde kan..lalalala [ececeh daku gurau jer k ]
uncle seekers yang buat citer misteri lah...kat ntv7 dulu..dalam tv tu malam-malam pergi kat rumah usang then uncle dan krew seekers tinggalkan kita sorang-sorang dalam rumah gelap dengan kamera sambil terdenar berbagai bunyi pelik! setiap yang ade kelibat cahaya lalu melintasi kamera itulah makhluk halus...hehehehe [gelak hantu] haaa....dah ingat?? tu lah die SEEKERS...

ok...actually dah lama daku follow uncle seekers sebab daku nak baca kisah uncle seekers dengan Bekas Permaisuri Siti Aishah dulu! opssssss....tak nak citer lebih! kang takut blog daku kena blacklist kang..tak pasal-pasal wei...kena nek court!! takutttttt!!
macam-macam citer ade...gosip-gosip terkini dan bagaimana uncle seekers menyembuhkan penyakit Permaisuri Siti Aishah!! opssssss...aduh terlepas cakap lagi!!

cukup-cukup cik jijah! nanti jadi kontroversi lagi!
ok daku masih tak percaya uncle seekers follow daku!
tapi cuba juga ya kalian percayakan daku dengan followers kat dashboard ini!



dan kat blog Di sebalik Tadbir

Uncle Seekers yang ke 682 :)



akhir kata daku nak ucapkan berbanyak terima kasih sebab uncle seekers sudi menjenguk blog cik azizah yang tak seberapa ni! bukan sekadar menjenguk je tetapi sambil meninggalkan jejak! Terharu giler uncle! nampak sangat yang uncle sudi dan mahu membaca setiap entry di blog cik jijah ni! Terima Kasih banyak-banyak Uncle Seekers!



p/s : blogger lain pon tak nak pon follow daku...just amik url daku dan masuk dalam bloglist! tak pe lah asalkan setiap entry daku post die baca....macam-macam ragam orang dalam blogger kita boleh lihat! ok...

Salam Manis dari Cik Azizah :)

6 comments:

  1. mesti blog kak jijah berhantu..hahahaha ;p

    ReplyDelete
  2. hehehe [gelak hantu] tu la...blog pink ni dikatakan berhantu!.hish2..uncle seekers salah masuk kot...hehee

    ReplyDelete
  3. ila~ tak takut pon...uncle seekers saja je nak follow la tu nak bg ayat misteri...hahaha

    ReplyDelete
  4. uncle~ sukanya uncle cakap camtu! terharunya~~ mekasih banyak2 uncle..

    tak serik la jijah baca kesah kontroversi uncle tu! tetttt!!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!