Gaji Masuk Kerajaan 2011

4:01:00 PM 1 Comments A+ a-


hari ni gaji kerajaaan masuk 24.3.11..syukur Alhamdulilah..harap-harap bertambah lah lagi rezeki daku..
jadi memandangkan hari ni gaji, mungkin ade yang tak tahu lalu search jadual pemberian gaji bagi kakitangan kerajaan.. sebab bila daku buka akaun nuffnang...

"gaji masuk kerajaan 2011" 

yang paling banyak orang search..



dan ini LINK jadual permberian gaji bagi kakitangan kerajaan dan pada yang masih tak tahu nak print slip penyata gaji dari Jabatan Akauntan Negara.. ini LINK nya..sebab sekarang dah tak guna lagi slip gaji yang lama..semua kena print sendiri...hehehe


malas nak amik gaji lagi harini...withold dulu lah...duit kat tangan ade lagi..ngeeee


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

1 insan comel komen:

Write insan comel komen
mama zakuan
AUTHOR
3/24/2011 4:13 PM delete

mama belum lagi check gaji mama

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!