blogger bercinta dengan TENTERA??

6:00:00 PM 6 Comments A+ a-



kalian nampak tak keywords Nuffnang kat atas tu..selalu check tak?? hahaha kadang-kadang kalau masa terluang daku rajin buka akaun nuffnang sebab nak tengok subjek apa yang kalian cari dalam blog daku ni..
macam-macam stalker search..last-last yang daku tergelak yang amat tu apabila stalker ni cari

"blogger yang bercinta dengan tentera"

hahaha..meh gelak guling-guling dengan daku ni! tahu la den bercinta dengan encik tentera laut..malu seyh kalian search tu..ngeee blogger pulak tu kalian tulis...adeh....daku pon tak pernah nak search itu! kot-kot yang search ni nak tips-tips macamner nak bercinta dengan askar kot...boleh2..t daku bagi tips-tips yer...ngeeee

suke..suke... ^_^

ade gak yang cari rambut aien...aien mane tu daku pon tak kenal...hahaa mungkin nak cari entry rambut aien tu...tapi yang kuar entry daku rambut mahkota wanita kot...lalalaa

dah tu maksud memang pon di cari nya...aduh kalian ni tak reti ke maksud memang?? lawak tul la....hahaha memang tu mesti,harus lah...

akhir sekali ayah zaquan adha pon di cari! ok..daku memang ada citer pasal zaquan kahwin...cari je lah zaquan yang p cari ayahnya kenapa....hahaha ooooooo terpikat dengan ayah zaquan yer...ngeeee


tak pe cari suka-suka yer...pasal blogger bercinta dengan askar tu..
ade sesiapa berani nak couple?? 
semua takut kan...
sape couple dengan askar lagi??
cepat angkat tangan! hahahaha
let me know k :P





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

6 insan comel komen

Write insan comel komen
Chinta Rzyira
AUTHOR
3/19/2011 10:20 AM delete

heheheh best la jijah pasal nie,..ak angkat tangan dlu nie,..eheheh ak dh shut cabaran bercinta ngan aska nie mcm ko,..heheheheh,...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/19/2011 11:26 AM delete

chinta~ hahaha ke ko yg search tajuk ni?? ekekeke aku gurau je k...

Reply
avatar
4/10/2011 4:10 AM delete

best naa kamu punye entry ni jijah.... ahak ahak ahak!! i likeeeeeeeeeeeeee.... chop2!! sy juge nk angkat kaki serta tangan... sbb sy brani couple dgn tentera... navy dh try.. army pun sudah.. efos ja blum.. xmau2!! ckup la army yg 1... weee~ salam... (^_^)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/10/2011 4:13 PM delete

nurra~wah....tahniah!! sahut jugak cabaran jijah! cukup la army kan..hikhik
semoga bkekalan..

Reply
avatar
4/10/2011 10:10 PM delete

ya!! ckup la yg sorg.. tu pun dh bikin kpala pusing hati mrindu xtrkate... amin2.. insya-Allah... utk kamu jgk moga brkekalan (^_^)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!