Sayang En Nuffnang

8:56:00 PM 7 Comments A+ a-



Alhamdulilah dalam bulan ni je banyak pulak BE yang daku dapat..haha..1st time katakan baru dapat BE...huhu
lepas 1st BE dari Nuffnang...then 3 BE sekaligus iaitu GOLF GTI,PRUDENTIAL,NEF THE EAGLE dengan trafik yang suam-suam kuku..Syukur dapat jugak..


ini lah BE yang ke-5 dan ke-6 daku! sangat suke lah! AIR ASIA lagi tapi kali ni AIR ASIAX PARALLEL dan juga MAXIS IPHONE!! tapi yang nampak berjoget-joget sekarang ni Maxis Iphone tu lah...hehehe
walaupon masih belajar nak naikkan trafik ade atleast satu BE pon dah cukup baik...bile banyak-banyak BE ni kena keje keras lah bagi up lagi trafik...hohoho



inilah BE ke-6 yang sentiasa berjoget-joget kat blog daku..hehehe

ok daaaaaa :)


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
MiSzy DiaN
AUTHOR
3/24/2011 9:02 PM delete

wahh tahniah laa sb dpt byk BE.. hehehe

suka tgk tulisan kat header ni.. and background blog nie skali.. cantik bhaa.. ^.^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/24/2011 9:11 PM delete

hahaha dian biasa saja tu...header pon org buatkan jijah dian....

Reply
avatar
shahrul
AUTHOR
3/24/2011 9:55 PM delete

tahniah awaak..nice blog u have here...adoi...penat jari2 ku menekan semua..hahha..hehhe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/24/2011 10:15 PM delete

mekasih shahrul~ ala....tah2 awk punya lagi masyuk kan....hehehe

Reply
avatar
puteraduyong
AUTHOR
3/24/2011 11:57 PM delete

ermm..tahniah...teruskan...

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
6/17/2013 3:59 PM delete

tahniah .ciksu baru skrg nk merasa. hihi

nak merasa serbuk HALAL CHEESE POWDER tak. kalau nak meh join GA saya ni.

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/06/qr-mini-giveaway-kedua.html

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/17/2013 5:41 PM delete

@QasehnyaRania ok ciksu..insyaAllah jijah join..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!