Monday, March 7, 2011

Blog review:: Ayun Ayunar





jijah tengah menantikan nak serbu booth sis ayun ayunar
yang akan bersama memeriahkan
Pesta Konvokesyen Politeknik Port Dickson
7 - 11 mac 2011

blog bisnes sis ayun
Ayunar Hijab n Shawls




sis ayun banyak menjual shawl yang cantik2..
paling suke inner!
ade 3 tone iaitu padanan warna yang berbeza..
lebih reversible dan mudah di gayakan pelbagai style!
paling penting tak melekap kat dahi!!


selain itu ade juga jual shawl aurora,pashmina
dan lain-lain lagi!
banyak sangat!
jijah rambang mata oo!

sis ayun juga ada sediakan utube toturial dalam pemakaian shawl dan inner
dan tak lupa juga toturial mekap!
jijah tak puas tgk utube sis ayun!
berulang-ulang kali lah!


jadi,
jijah nak serbu booth sis ayun yang kebetulan buka booth sempena
Majlis Konvokensyen Poli PD..
dan adik jijah pula meraikan majlis konvokesyen ni!
Alhamdulilah adik jijah dah grade pon Diploma Kesetiausahaan :)
Tahniah pada beliau!

esok majlis raptai adik jijah
memang jijah amik cuti sebab nak borong abis-abisan kat booth sis ayun!
jadi pada sesiapa yang berada di sekitar Negeri Sembilan,Melaka
yang berminat dengan shawl sis ayun ni leh lah join sekali!
mane tahu kita leh jumpa dan buat gathering sekali!
best tu!


Like juga page sis ayun ni Ayunar

nak tahu lebih lanjut klik je kat banner tu :)

selamat berjumpa esok kat POli PD..


0 insan comel komen:

Post a Comment


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!