Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

Assalamualaikum kalian...



nampak gambar jejaka malaya tu?? pasti beliau ada segmen lagi untuk diterjah...hahaha
mestilah! ha...berderet segmen abg ben buat dalam masa yang singkat! power betul abg ben ni...

ok segmen baru pulak..klik INI

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

  • Sila ceritakan latar belakang anda ..



  • nama yang diberi Nur Azizah Binti Yahaya
    dilahirkan di Kuching Sarawak kerana ayah seorang bekas askar
    jauh tu...tersesat..hohoho
    lahir 24 may 1988
    sekarang menetap di Port Dickson
    mempunyai kerjaya sebagai seorang jururawat di sebuah hospital kerajaan
    bercinta dengan seorang tentera laut
    yang sudah mengenali satu sama lain hampir 9tahun sejak di bangku sekolah lagi
    daku seorang yang emo,cembeng[kuat nangis]
    hate hipokritos! hate sombong2! damn!
    dan suka tido selepas makan dengan hati nak naikkan berat badan
    lalalala :P

  • Profesion anda sekarang ?

  • macam kat atas nun mempunyai kerjaya sebagai
    seorang jururawat di sebuah hospital kerajaan..

  • Blog favourite anda .. kenapa ?

  • mula-mula blog daku lah paling daku suke!
    then blog abg ben sebab abg ben rajin buat segmen..
    tgk..ni berderet-deret segmen daku join..hehhee

  • Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?

  • hish tak baik cakap camtu! tak suke masuk pon jgn cakap terus terang..ekeke
    blog yang daku tak suka masuk biasanya daku dah pangkah awal2..aim dulu..ngee
    tapi setakat ni takde lagi blog daku tak suke masuk pon...
    semua main tibai je daku terjah...ngeeeeee :P

  • Impian anda terhadap blog anda ..

  • daku suka berkongsi ilmu-ilmu yang daku tahu kepada orang luar sana
    jadi daku rasa puas apabila orang dapat praktikkan info yang daku bagi..
    Insyallah selagi ada kudrat info tentang eMEDIK akan terus daku kongsikan
    begitu juga dengan eTIPS dan eCINTA..
    ingin berjaya menjadi seorang blogger yang terkenal...
    Insyallah :)



    16 comments:

    1. salam dari mama...terjah dari blog abg ben

      ReplyDelete
    2. salam,
      mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

      apisv2 ikut negeri johor

      ReplyDelete
    3. tabik spring la dik, kekal ber♥ sejak saman skolah..:)

      meh ke rumah..
      ~saye anak selangor!~
      keep in touch ye..♥♥♥

      ReplyDelete
    4. salam dari blogger n.9! :D

      ReplyDelete
    5. salam ziarah..dtg dr blog bro ben td..

      ReplyDelete
    6. salam...dtg melawat dr BA punye segmen..jom jengok cni lak--- >

      http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

      ReplyDelete
    7. Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

      ReplyDelete
    8. salam ziarah...

      salam perkenalan dari saya..:-)

      fashah84.blogspot.com

      ReplyDelete
    9. orang penang mai terjah! =p

      ReplyDelete
    10. 0rang k0lumpo datang menjengah...
      eden suko makan masak l0mak cili api...
      berp0loh-p0loh...

      ReplyDelete
    11. org kolompo kg kat nogori melawat

      http://diarialeesya.blogspot.com/

      ReplyDelete
    12. apo khabar org nogori.slm perkenalan

      ReplyDelete
    13. slmt bknalan.
      singgah dari segmen BA.


      wah! cinta sejak sekolah..setianya

      jemput baca

      sambal ketuk langkah demi langkah

      http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/samba-kotuk-omak-den-langkah-domi.html

      ReplyDelete
    14. salam knjung blas org kg..

      ReplyDelete
    15. orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
      salam perkenalan...
      http://geekzster.blogspot.com/

      ReplyDelete
    16. prince blogger kl...
      selamat berkenalan ye...
      jom jadi member nak???

      ReplyDelete


    Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!