Wednesday, March 30, 2011

Terima Kasih Sis Ayunar


entry ni bukan bodek...malah bukan mintak shawl atau inner free pon...hehee [tapi lau nak bagi alangkah bertuahnya]...ngeeee :P ade udang disebalik mee lagi tu....sila lempang laju-laju muka comey ni....

ceeeeettt..bukanlah...jijah buka blog sis Ayunar...lama gak sis ayun tak update blognya...sebab nak tengok la shawl terbaru dari sis ayun ni....tapi entry hari ni sis ayun mengupdatekan post masa sis ayun buka booth kat Politeknik Port Dickson dulu...

ha.........kalian ingat lagi tak yang daku ni excited giler nak pergi booth sis ayun ni?? tak ingat?? hisshh.....penat tau daku celoteh panjang-panjang masa tu...gi je lah kat ENTRY ni....jijah join booth sis ayun sebab masa tu adik jijah konvokesyen..so sis ayun pon buka lah booth kat sana selama 3 hari...hari 1st lagi jijah dah serbu booth sis ayun...best giler tau serbu booth dia!! lama giler jijah lepaking kat sana..sebab pilih inner dan shawl yang cantik-cantik sangat..hehhe


hari konvokesyen adik jijah pon jijah g lagi booth beliau....maknanya 2 hari lah daku menyemak kat sana...haha..silalah jangan jeles ok!


dan hari ni sis ayunar baru mengupdatekan entry beliau masa buka booth kat Poli PD dulu....nah pergi kat SINI...tengok la betapa popularnya jijah kat blog beliau!! ceeeeeeetttt!! perasan ko jijah..sila jangan muntah yer...hahaha

ok bubye

0 insan comel komen:

Post a Comment


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!