Encik Tentera Laut nak balik semenanjung??

3:51:00 PM 2 Comments A+ a-



hai kalian :)

entry da lapuk rupanya...tapi baru ada masa nak update..ngeeee

apabila encik tentera laut mengupdatekan status ini di Facebook beliau

terkejut bukan main kepalang..hahaha




jadi daku pon memberikan komen...

sampai hati beliau kerana sampai sekarang daku tak tahu kemana dia akan pergi

selepas meninggalkan bumi sabah untuk mencari ilmu!

soalan yang tak de jawapan sehingga sekarang..

tak tahu bila, di mana, kenapa, bagaimana dll lah...

ade ke patut dia suh cari sendiri??

mane daku nak tahu!

yang daku tahu LUMUT jelah..huhuhu

ke mungkin dia tak nak bagitahu sebab 

nak buat SURPRISE macam dulu??

seronok gak main surprise2 ni..

mane lah tahu dapat coklat lagi..ekekeke :P

kalian doakan my hubby balik semanjung eh..

plan nak ke arah tuuuuuutt dah ade kalau dia balik semenanjung...hehehe





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

2 insan comel komen

Write insan comel komen
cik^fiqa^
AUTHOR
3/21/2011 12:13 AM delete

wahh...nak tawen la tu..hihi..=))

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/21/2011 3:37 PM delete

ececeh....malunyer......blushing(^_-)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!